FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Dvorana OŠ M.Štrukelj, N.Gorica, gledalcev 150, sodnika Milojevič Mihajlo, Zajec Rok.

Odbojkarice Gen-I Volleya so prvi primorski derbi v domači dvorani odločile v svojo koritst in slavile zmago proti OK Luka Koper s 3:0 (25:21, 25:12, 25:14).

GEN-I Volley: Sillah 2, Ferlinc 11, Goršek 6, Velikonja Grbac 7, Spanou 16, Forštnarič, Mikl (L), Kovac 10, Blažič (L), Leban, Jovanović 3, Žigon. Trener: Tilen Kozamernik

Luka Koper: Đukić 4, Raič 5, Debernardi (L), Suljić, Lucas 6, Letnik 4, Širol, Simčić (L), Jovič 4, Pavlovič, Cvetanovič 8. Trener: Grmača Dragan

Začetek prvega niza se je začel dokaj izenačeno. Goričanke so z nekaj dobrimi akcijami prišle do minimalnega vodstva ( 8:5).  V bloku se je na to razigrala Velikonja Grbac in prevesila tehtnico na stran domačink, ki so po drugem tehničnem odmoru vodile za 5 točk ( 16:11). Gostujoča ekipa iz Kopra se je nato uspela nekoliko razigrati in razliko zmanjšala na dve točki ( 21:19), a so domače igralke z odličnim servisom zaključile prvi niz na 25:21.

Drugi niz so Goričanke začeli še boj udarno, ter si takoj priborile prednost 5 točk (8:3). Njihov začetni udarec je delal velike preglavice gostjam, v bloku sta odločno zaigrali še Ferlinčeva in Spanou, ki se je razigrala tudi v napadu. Gostje jim nikakor niso uspele slediti in niz se je po 22 minutah zaključil z rezultatom 25:12.

V tretjem nizu so nekoliko nepričakovano povedle Koprčanke, ki so si priborile prednost 6 točk ( 8:2). Začetni elan je trajal le nekoliko minut, ko so domačinke začele izvajati neubranljive začetne udarce, skupaj so dosegle kar 11 asov. Razlika v točkah je hitro skopnela in gen-i volley je po vsega 20 minutah igre, gostujoči ekipi dovolil doseči vsega 14 točk.

Gen-i volley se je tako v prvenstvu razveselil druge zmage in novih treh točk. V soboto ob 17.00, jih čaka nadaljevanje s tekmovanjem v ligi MEVZA, ko v Novo Gorico prihaja ekipa HAOK Mladost iz Zagreba.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details