FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Žok Ljutomer.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe OK Luka Koper.

Fotografija osebe OK Prevalje.

 

 

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

 

 

 

 

 

Sezona 2019-2020

V 3.krogu pokala Slovenije smo imeli po šest tekem na vzhodu in zahodu. Na vzhodu je ekipa Kajuh Šoštanj premagala Formis II s 3:1, ŽOK Sobota je slavila doma proti Benediktu s 3:0, ŽOK G.S.V. Ptuj je zmagal na gostovanju pri KLS Ljubno. Še najbolj na tesno je bilo v Slovenj Gradcu, kjer je Ekipa Prevalja premagala Kostmann-Sl.Gradec a s 3:1 (25:22, 22:25, 20:25, 14:25). Nova KBM Branik II je bila doma boljša od Črne. Braslovče pa so odločile lokalni derbi z Mislinjo v svojo korist. 

Na zahodu so bile uspešnejše ekipa na domačih parketih, saj je le ekipa Vital Ljubljana uspela zmagati v gosteh pri ŽOK Domžale. Aquawatt Žirovnica je doma premagala ŽOK Triglav Kranj II. Ekipa Šentvid-Vital je bila boljša od ATK Grosuplje II. TPV Volley NM je po zelo napeti tekmi, 3:1 (19:25, 25:15, 25:15, 25:23,  doma premagal Piran. Povsem domač obračun pa je bil v Ljubljani, kjer sta si nasproti mreže stali ekipi OD Krim I in OD Krim II.  

 

3.krog pokal

 

Naslednji, 4.krog, je na sporedu 30.10.2019. Domačini naslednjega kroga bodo Kajuh Šoštanj, ŽOK G.S.V. Ptuj, Prevalje, Braslovče, Aquawatt Žirovnica, TPV Volley NM, ŽOK Triglav Kranj in Calcit Volley II. Natančnih terminov tekem domačini še niso določili.

4.krog pokal

 

Znani pari četrfinala pokala See more details
Šempetranke gladko do evropske zmage See more details
Ščuka in Pogačar tekmici v Seria A1   See more details
Slovenija v kvalifikacije z Italijo See more details