FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana Lukna, Maribor, Gledalcev: 200 

V 3. krogu 1. DOL za ženske sta se srečali ekipi Nova KBM Branik in SIP Šempeter. S 3:0 (12, 14, 22) so bile uspešnejše gostiteljice, ki jih jutri v Mariboru čaka že obračun z Mladostjo v srednjeevropski ligi.

NOVA KBM BRANIK: Milošič, Košenina 7, Pahor, Dobaj, Bračko 9,  Stojiljković 3, Šijanec 1, Kramberger, Sobočan 11, Ramić, Pintar 15, Galić, Lorber Fijok 8, Krajnc; trener Radovan Gačič.

SIP ŠEMPETER: Rituper, Božič M. 1, Črnila 3, Praunseis 5, Žnidar 5, Banko, Božič M., Lekše 5, Mazej, Lakovšek 6; trener Beno Božič.

Odbojkarice Nove KBM Branika so se prvič v novi sezoni predstavile domačim navijačem v dvorani Lukna, po pričakovanjih pa so upravičile vlogo favoritinj in slavile 3:0 v nizih. Že v uvodnem nizu so kljub številnim kadrovskim spremembam z ekipno predstavo nadigrale ekipo SIP Šempetra, ki je storila precej napak. Kljub polminutnim odmorom pri izidu 1:6 in 2:10 gostujočemu trenerju Benu Božiču ni uspelo prebuditi svojih varovank, tudi v nadaljevanju pa Mariborčanke niso popuščale.

Domačinke so po zmagi v prvem nizu s 25:12, v drugega krenile precej ležerno. S tremi zaporednimi zgrešenimi servisi so gostjam omogočile hiter priključek, tudi v nadaljevanju pa so bile Šempetranke, tudi zavoljo učinkovitejše igre v napadu, enakovreden nasprotnik. A le do izida 11:11, ko je vajeti v roke prevzela Ela Pintar. Z odličnimi servisi je povsem razorožila SIP Šempeter, ob pomoči soigralk v napadu pa so bankirke nanizale kar 11 zaporednih točk in na koncu slavile s 25:14.

Tudi v zadnjem nizu so si igralke Nove KBM Branika hitro priigrale nekaj točk naskoka, a borbene gostje so sredi niza uspele izenačiti na 14:14. Novi trener domačink Radovan Gačič je bil prisiljen zahtevati prvi timeout na tekmi, navodila pa so očitno pomagala, saj so si  njegove varovanke hitro priigrale tri točke prednost 19:16. Slednje več niso izpustile iz rok, z izidom 25:22 pa so si priigrale prvo zmago pred domačimi navijači.

Radovan Gačič: "Glavni cilj je bil, da maksimalno pristopimo k tekmi in držimo visok ritem skozi celo tekmo. Videli smo, da smo boljša ekipa, vendar je potrebno v prihodnje tako igro držati skozi celo srečanje."

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details