FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Brčko – Športna dvorana Gimnazija-Magnet, gledalcev 250, sodnika: Bardić, Muha (oba Hrvaška).

Odbojkarice Calcit Volleyja so tudi po tretjem krogu srednjeevropske lige brez poraza. Tokrat so v gosteh premagale domačo ekipo Bimal-Jedinstvo Brčko s 3:1 (-23, 24, 17, 25).

Bimal-Jedinstvo Brčko: Babić 6, Biberdžić, Kenjalo 2, Radović 15, Vukoje, Gajić 6, Vujičić (L), Karać 2, Dragović, Popović (L), Vajdova 3, Radisković 29, Mitrović, Husić 8. Trener: Smail Pezerović.

Calcit Volley: Zbijačnik 2, Mihevc, P. Marušič 1, Š. Marušič 2, Mihalinec 7, Vovk 13, Brulec Kostić 25, Zatković 9, Janežič (L), Charuk 7, Jerala, Kaker 10. Trener: Gregor Rozman.

Kamniške odbojkarice so, po dveh domačih tekmah v srednjeevropski ligi in po dveh zmagah proti lani najboljšima slovenskima ekipama v 1A. DOL za ženske, prvič gostovale. Pred tekmo je njihov trener Gregor Rozman opozarjal, da ima Brčko, ki je pred dnevni podpisalo pogodbo o sodelovanju s slovito turško ekipo Eczacibasi iz Istanbula, spoštovanja vredno ekipo.

V uvodni niz so sicer bolje krenile odbojkarice Calcit Volleyja, ki so z asom Zale Zbičajnik in uspešnim napadom Tine Kakerdomačinkam pobegnile za pet točk (9:4), vendar veselje kamniške ekipe ni bilo dolgotrajno. Po polminutnem odmoru so se na servis Katarine Karać razigrale domače odbojkarice, ki so se Kamničankam približale le na točko zaostanka (8:9), z dvema zaporednima točkama Andjelke Radisković so povedle s 13:12, po bloku Elene Babić pa že z 18:14. V končnici niza je Lucy Charuk izid na 23. točki izenačila, vse upe kamniške ekipe po vodstvu z 1:0 v nizih pa je z asom pokopala Ivana Radović.

Tudi v drugem nizu so bile na začetku v prednosti slovenske pokalne zmagovalke, ki so na servis Katje Mihalinec prve prišle do občutnejše prednosti (13:9). Z asom Polone Marušič in Olivere Brulec Kostić so pred končnico še vodile s štirimi točkami prednosti (19:15), toda ob nekoliko slabšem sprejemu so domačinkam dovolile, da so jih na dvajseti točki ulovile, po lastni napaki pa tudi prehitele (20:21). Vseeno do popolnega preobrata ni prišlo, največ zaslug za to pa sta imeli kapetanka Brulec Kostićeva, ki je tudi dosegla zadnjo točko v drugem nizu, in Katja Mihalinec.

V tretjem nizu so Kamničanke prevladovale v bloku, saj so v tem elementu igre dosegle kar šest točk, učinkovite pa so bile tudi v napadu. Pohvale si zasluži tudi Eva Zatković, ki je na začetku tega niza zamenjala Mihalinčevo, še naprej pa je bila nezaustavljiva Brulec Kostićeva. Prav po njuni zaslugi so odbojkarice Calcit Volleyja povedle s 13:7, visoke prednosti pa nato niso več izpustile iz rok. Vodstvo z 2:1 v nizih je z dvema zaporednima točkama, prva je bila z blokom, potrdila Tina Kaker.

Četrti niz je bil izenačen le do pete točke, nato so domačinke preko Radovićeve povedle z 9:6, še bližje izenačenju v nizih pa so bile po asu Amire Husić in novi točki najbolj učinkovite igralke tekme, Radiskovićeve, ko je bilo na semaforju 20:14 za Bimal-Jedinstvo Brčko. Toda Gregor Rozman se je odločil za dvojno menjavo, v igro je vrnil Katjo Mihalinec, namesto Zale Zbičajnik pa je igro vodila Špela Marušič, kar se je njegovi ekipi obrestovalo. Domače odbojkarice so sicer prišle do prve zaključne žoge, nato še do druge, vendar so Kamničanke obe ubranile, zato pa je Brulec Kostićeva z dvema uspešnima napadoma svoji ekipi, ki je v štirih nizih dosegla kar 19 blokov, zagotovila še tretjo letošnjo zmago v srednjeevropski ligi.

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details