FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 

Zreče - ŠD Zreče, gledalcev 95, sodnika: Zajec, Kramer, Delegat: Plešnik

V tretjem krogu 1B. lige  so zrečanke na svojem parketu gostile Roto-Kema Puconci. Domače so ob domači podpori zasluženo slavile s 3:1 (25:19, 25:11, 17:25, 25:22). 

Weiler Volley Zreče: 1-Stropnik Brina, 2-Lukman Lina, 4-Škoflek Adela(L2), 6-Kogej Teja, 7-Trbojevič-Ovčar Ana,10-Pec Neža (K), 11-Lajhar Daša, 13-Skerbinek Eva, 14-Majcen Špela, 15-Vovk Nika, 18-Jakob Janja (L1).. Trener:Boris Klokočovnik.

ŽOK Ljutomer: 1-Kovač Nika (K), 2-Rakar Nika, 4-Ošlaj Tiara, 6-Škrabar Neli, 7-Jeremič Ana, 10-Markov Alena, 15-Matis Gaia, 17-Gjergjek Tina (L). Trener: Kovačec Uroš.

Gostje iz Puconcev so predhodni krog gostovale v Kranju in tekmo izgubile s 3:0. Kranj je bil usoden tudi za naše WeilerVolleyGirls v prvem krogu, ki pa so v drugem krogu doma premagala ŽOK Ljutomer. 

Domači trener, Boris Klokočovnik, tudi tokrat ni imel popolne ekipe. Tekmo je pričel z kapetanko Nežo Pec, Evo Skerbinek, Tejo Kogej, Dašo Lajhar, Špelo Majcen, Brino Stropnik in Janjo Jakob. Gostujoči trener Kovačec Uroš pa je poslal na parket najprej kapetanko Nino Kovač, Nino Rakar, Nelo Škraban, Ano Jeremić, Aleno Makrov, Gaio Matis in prosto igralko Tino Gjergjerk. 

Domačinke so prvi dve tekmi lige odigrale bolje kot gostje in so bile zagotovo na papirju boljši nasprotnik. To so potrdile že na samem uvodu tekme, ki so ga prepričljivo pričele in povedle 6:1. Po odmoru za gostje, so le te poiskušale znižati rezultat, a je bil drugi odmor že pri 14:6. Gotje so nato še z menjavami poiskušale uloviti domačinke, a se jim ni izšlo. Pri 25:19 so domače igralke vodile z 1:0. 

V drugem nizu smo gledali podoben ritem igre, v katerem so domačinke povedle s 7:2 in so po gostujočem odmoru vodile z 12:2. Po dveh opravljenih menjavah so gostje znižale na 14:7, a so nato domačinke nadaljevale v svoje  ritmu in niz prileljale h koncu pri rezultatu 25:11. Lepo število navijačev se je veselilo vodstva 2:0.

Tretji niz se ni pričel po okusu domače publike, saj so gosrje povedle z 1:4. Domače igralke so se ob vzpodbudi publike vrnile najprej na 6:4 in nato še izenačile na 7:7, kjer pa je reagirala gostujoča klop s svojim prvim odmorom. Po odmoru so imele gostje svoj del niza v katerem so naredile razliko 9:13. Po domačem odmoru so gostje nadaljevale s svojo igro in dobrim servisom ter povedeljo 10:17, kjer smo videli še drugi odmor za domačo klop. Sledijo dve domači točki in odmor za goste, da prekinejo domači nalet, a so domačinke znižale na 14:17. Gostje dvakrat menjali in uspejo obrniti ritem igre  ter dobijo niz na17:25.

Po uvodnem vodstvu domače vrste s 6:3 so gosje zahtevale prvi odmor,se vrnile v igro na na 19:19 tudi izenačile. Po domači menjavi so zrečanke povedle z 21:19 in nato 23:21, ker je bilo na koncu tudi dovolj, da so ob 25:22 osvojile še tretji niz in vknjižile novo zmago v državnem prvenstvu.   

Prva ekipa Weiler Volley Zreče bo v pokalnem tekmovanju v torek 29.10. gostovala pri TPV Volley Novo mesto. Tekma bo na OŠ Bršljin v Novem nestu ob 18:45. Nato pa dekleta že v soboto 02.11.2019 čaka domača tekma ob 19:00 uriprosti ekipi iz Mozirja. 

Boris Klokočovnik, trener Weiler Volley Zreče: Prva dva seta smo odigrali dokaj solidno. Igra je bila precej zanesljiva z mahnim številom lastnih napak. V tretjem setu je bil na odmoru dogovor, da ekipa ne popusti v  ritmu igre, ker je to neka splošna značilnost. Z napakami na servisu in ne najboljšim sprejemom se je zgodilo ravno to. NAto smo imeli še težave z napadom in smo tako podarili niz borbeni ekipi iz Puconcev. V zadnjem nizu smo igrali točko po točko z našo pobudo. Ko je naš sprejem nekoliko popustil in ko napad v coni 4 na dvojni blok ni več tako dobro zaključeval so nas gostje dohitele. Z borbeno igro v končnici seta smo z domačo publiko osvojili 3 domače točke.

Neža Pec, kapetanka Weiler Volley Zreče
: Prva dva seta smo odigrale dobro igro. Potem pa smo malo popustile, ampak smo se v četretem zbrale in ob podpori zveste domače publike osvojile 3 nove točke.

Uroš Kovačec, trener Roto-Kema Puconci: Neglede na rezultat se zelo zadovoljen z današnjo igro in s pristoom deklet. Kot vidite smo v zadnjem tednu popolnoma zamenjali ekipo. Mislim da je pristp pravi in da je tudi energija prava in če bomo tako delali naprej lahko pričakujemo kakšno točko in tudi kakšno zmago. V naslednjem krogu ne bo lahko. Kot vidite je 1B. precej močna, saj je dosti igralk iz najmočnej prve lige prestopile v lažji del tekmovanja in tu se nobene ekipe ne sme pocenjevati. Ravno iz tega vidika smo morda mi hendikepirani zaradi naše mladosti. Kar se tiče samih prihodnih tekem se glede na pristop deklet ne bojim za prihodnost.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details