FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

ŽOK Sobota na vzhodu in Aquawatt Žirovnica za zahodu, sta vodilni ekipi 2.lige, v kateri so ofigrani štirje krogi državnega prvenstva.

V 2.ligo vzhod so odigrani že štirje krogi. Edina neporažena ekipa na vzhodu so igralke ŽOK Sobota, ki so oddale tekmicam vsrga dva niza na vseh štirih tekmah. Turbina (1:3), KLS Ljubno(0:3), Benedikt(0:3) in SIP Šempeter II(1:3) so bile ekipe, ki so do sedaj morale priznati premoč ekipi iz Musrke Sobote. VOdilni ekipi sledijo na lestnici Braslovče, Nova KBM Branik II in Prevlje. VSe ekipe imjo po tri zmage v prvenstvu. V zgornjem delu je še ekipa Svolley. Spodnji del lestvice pa sestavljajo: Benedikt, Turnina, Črna, SIP Šempeter, KLS Ljubno in Korvolley Mislinja.

Na zahodu nimamo neporažene ekipe. Vodi ekipa Aquawatt Žirovnica pred Šentvid-Vital. Obe ekipi imata po štiri zmagi in en poraz ter trenutno po eno odigrano tekmo več. Sledita jima ekipi Logatec in Lubnik Škofja Loka, ki sta si priigrali po tri zmagi v tej sezoni. Zgornji del lestvice popolnjujeta TPV Volley NM in Limnazija Šiška. Drugi del lestvice pričenjata ATK Grosuplje II in VItal Ljubljana. Ekipi, ki sta do sedaj vpisali po dve zmagi. Tudi deveti Piran ima dve zmagi. Triglav Kranj in Neptun Kanal sta vpisla eno zmago, med tem ko zadnji OD Krim II še čaka na svojo prvo zmago sezone.

V naslednjem krogu, ki bo na zahodu 02.12. se obta še najbolj tesno na tekmi med Logatcom in Lubnikom Škofja Loka. Na vzhodu pa se nam obetata dva zanimiva obračuna iz vrha lestvice. Vodilna ŽOK Sobota bo doma gostila Prevalje. Tretja Nova KBM Branik II pa bo doma gostila drugouvrščene Braslovčanke.

 

 

 

 

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details