FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Žok Ljutomer.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe OK Luka Koper.

Fotografija osebe OK Prevalje.

 

 

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

 

 

 

 

 

Sezona 2019-2020

Roto-Kema Puconc: Kovač 12, Rakar 8, Škraban 2, Jeremič 3, Pelcar, Markov 1, Šadl 4, Cigut, Matis 1, Gjergjek.

ŽOK G.S.V. Ptuj : Horvat L., Oancea 1, Vinkovič 9, Tomanič 1, Kovačec 11, Škraban 16, Stavbar, Horvat A. 13, Peternost, Milošič 9, Pignar, Sužnik.

Začetek tekme je bil kar obetajoč za domačinke, kajti hitro so prišle v vodstvo z rezultatom 2:0. Vendar pa so se gostujoče igralke hitro približale ter z dvema zaporednima blokoma Nike Milošič rezultat izenačile na 2:2. Sledila je serija napak nasprotnika in domače igralke so hitro povedle z rezultatom 2:4. V nadaljevanju so Ptujčanke z dobro igro na mreži in napadom Ive Škraban povedle z rezultatom 4:8. V kombinaciji slabega sprejem gostiteljic ter odličnega napada gostujočih odbojkaric so te nizale točko za točko, kar je bilo dovolj za varno vodstvo z rezultatom 10:18. Sledila je serija izmenjave točk. Igralke iz ekipe Ptuj so dobile še točko, ko so jim Pucončanke pri rezultatu 13:22 odvzele začetni udarec. Sledila je serija treh zaporednih točk v korist domače ekipe, ki je zaostanek zmanjšala na 16:23. Vendar pa Ptujčankam zbranost ni popustila, tako so si priborile prvo zaključno žogo in slavile z rezultatom 16:25.

Začetek drugega niza je minil v izenačeni igri na obeh straneh mreže, vendar so gostujoče igralke z odličnim servisom Done Vinkovič ter uspešnim napadom kar hitro pobegnile ter povedle za šest točk (4:10).  Sledila je serija izmenjanih  točk do rezultata 7:15. Zbranost Ptujčank ni popustila, kajti prišle so do vodstva 12 točk, zato je domači trener zahteval odmor. Po polminutnem odmoru se razmerje moči na igrišču ni spremenilo, kajti razlika je bila prevelika. Domačinke so morale priznati premoč gostjam, ki so z uspešnim blokom Milošičeve osvojile tudi drugi niz (13:25).

foto: ŽOK Roto-Kema Puconci

Tretji niz so bolje začele domačinke, ki so z dvema zaporednima napakama nasprotnic povedle z 2:0.  Vendar pa so se Ptujčanke vrnile in prišle do vodstva dveh točk pri 5:7 in tako pripravile domačega trenerja, da je zahteval svoj prvi odmor v tretjem nizu. Sledila je napaka pri začetnem udarcu domačih, temu pa je Ana Horvat dodala še 2 uspešna bloka in gostje so povedle za pet točk (5:10). Nato je sledil preobrat in domačinke so se z uspešnim napadom Nine Rakar takoj približale na točko zaostanka in rezultat na 10:10 izenačile. Po prekinitvi sta si ekipi izmenjali še točko preden so odbojkarice Ptuja nanizale tri zaporedne točke. V nadaljevanju niza so z uspešnim začetnim udarcem uspele še povečati razliko, zato je pri rezultatu 15:22 Uroš Kovačec zahteval svoj drugi odmor v tem nizu. Po polminutnem odmoru so domačinke uspele znižati zaostanek na 19:24, vendar pa so morale priznati premoč gostujočim igralkam, ki so si zasluženo priborile tudi tretji niz.

Znani pari četrfinala pokala See more details
Šempetranke gladko do evropske zmage See more details
Ščuka in Pogačar tekmici v Seria A1   See more details
Slovenija v kvalifikacije z Italijo See more details