FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Na tujih parketij je tokrat izstopala naša reprezentanka Lana Ščuka, ki je prispevala tudi odločilno točko za Pomi Casalmaggiore v 4.krogu italijanskega prvenstva. Od naših igralk v Italiji Eva Pogačar še ni stopila na parket v A1 ligi. Iza Mlakar je igrala na dveh tekmah  5 nizov. Lana Ščuka pa je igrala na vseh štirih tekmah in do sedaj odigrala 13 nizov. 

V najmočnejši ženski ligi stare celine igrajo kar tri slovenske reprezentantke. Na tujih parketih ima med njimi daleč največ izkupenj Lana Ščuka #12, ki se je po laski sezoni v Gen I Volley zopet vrnila v italijansko A1 ligo in igra za  Pomi Casalmaggiore. Naslednja, ki igra v Italiji, je Iza Mlakar #1. Iza je članica Igor Gorgonzola Novara. Tretja slovenka v Italiji pa je mlada Eva Pogačar #2, ki pa je iz Calcit Volley prestopila v Lardini Filotrano.

Lana ŠČUKA je s svojo Èpiù Pomì Casalmaggiore gostila ekipo Zanetti Bergamo. Tudi v Bergamu je pridih slovenke reprezentance, saj tam dela ened od pomočnikov našega selektorja Michele Patoia. Lana je je dosegla 9 točk, bila tretja najučinkovitejša igralka ekipe in dosegla tudi odločilno točko v petem nizu za zmago 15:13 in 3:2 proti Bergamu.

Iza MLAKAR se je sicer lahko veselila domače zmage s 3:1 Igor Gorgonzole Novara nad Unet E-Work Busto Arsizio. Iza je tekmo spremljalja iz klopi (poškodba) in tako tokrat ni prispevala k zmago ekipe.

Tudi Eva Pogačar ni stopila na parket v 4.krogu. Njen Lardini FIlilotrano je gostoval pri Bartoccini Fortinfissi Perugia in bil uspešen po petih nizih. S 13:15 so se veselile zaključka petega niza in zmage v Perugi.

Trenutno v prvenstvu vodu Imoco Volley Conegliano. Izina Novara je na tretjem mestu, Lanin Casalmaggiore je semi, Evin Filottrano pa je trenitno na dvanajstem mesti v A1. V naslednjem krogu 03.11.2019 ob 17:00 se bosta na parketu A  lige srečali Eva in Lana, saj bo Filottrano gostil Casalmaggiore. Novara Ize Mlakar pa bo isti dan gostovala pri Scandicciju.

Fotografija osebe Igor Volley Novara. Fotografija osebe Filottrano Volley. Fotografija osebe Matteo Aston Villa.

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details