FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana ŠD OŠ Šempeter, gledalcev 110, sodnika Klinar Nejc, Mesarič Franc.

V 4. krogu 1. A DOL za ženske sta se srečali ekipi SIP ŠEMPETER in FORMIS s 3:0 (25:9, 25:7, 25:22) so bile uspešnejše SIP-ovke, ki so se veselile druge prvenstvene zmage.

V tekmi četrtega kroga, sta se med sabo pomerili ekipi, ki sta v lanski sezoni krojile vrh lestvice. V prvem nizu so domače igralke začele odločno v napadu in po treh napadih Žnidar in Lakovšek povedle 5:1. Po še enem odličnem napadu Lakovšek SIP-ovke povedejo 6:1 in gostujoči trener je vzel prvi odmor. Po AS servisu Božič Mojce  so domačinke vodile že 8:1. Šempetranke nadaljujejo dobro na servisu in v napadu, ter po dveh as servisih Praunseis povedejo 15:4 za drugi odmor gostujočega trenerja.  Domačinke nadaljujejo odločno in po zaključenem napadu Lekše in napaki gostij povedejo 20:4. Pri rezultatu 22:4 je v igro namesto kapetanke Mojce Božič vstopila druga podajalka Maša Božič. Niz je zaključila Žnidar po odličnem napadu za 25:7.

Šempetranke tudi v začetku drugega niza začnejo z dobro servis serijo Mojce Božič in po AS servisu povedejo 6:0. Po zaključenem napadu igralke Formisa Godec in dobrem servisu Štampal je rezultat 9:3. Sledila je servis serija Praunseis, in po dveh as servisih je gostujoči trener vzel prvi odmor 12:3. Pri rezultatu 16:4 je gostujoči trener poskusil z dvojno menjavo podajalke in korektorke. Sledili sta dve napaki v napadu gostij in odličen blok Božič za vodstvo 21:5. Žogo za drugi niz je zaključila Žnidar za zmago 25:9.

Domačinke v začetku tretjega niza nadaljujejo odlično na servisu in napadu, tako po zaključenem napadu Rituper in as servisu Božič povedejo 6:1. Gostje so zapretile po odličnih servisih Godec in se približale na 6:3. Šempetranke se niso pustile zmesti in po zaključenem napadu Lakovšek povedejo 10:5. Pri rezultatu 12:6 domači trener zamenja prvo podajalko in v igro je šla Maša Božič. Igralke Formisa se ne predajo in po dobrih servisih Štampal in napadu Godec znižajo rezultat na 12:9 za prvi domači odmor. Pri rezultatu smo 14:10 smo videli odlično obrambo Mazej in direktno točko iz obrambe za domačega libera za 15:10.  Gostje zapretijo ponovno in po as servisu Štampal znižajo rezultat na 16:14 za drugi odmor domačega trenerja. Štampal nadaljuje odlično na servisu in po as servisu gostje znižajo na 16:15, po napaki na servisu pa Šempetranke vodijo 17:15. Po treh as servisih Gradišnik pa gostje prvič povedejo 17:19 in v igro gre ponovno kapetanka Mojca Božič. Šempetranke se vrnejo v igro po as servisu Lekše 20:20 in gostujoči trener je vzel odmor. Po dveh točkah  Praunseis domačinke povedejo 23:20. Gostje se ne strinjajo z vodstvom in po dobrem servisu Bavdaž se približajo na 23:22. Sledila je točka v napadu Žnidar za prvo zaključno žogo. Šempetranke po as servisu Praunseis zmagajo 25:22.

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details