FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Ljutomer – Dvorana ŠIC Ljutomer, sodnika: Rožej, Zajec.

Druga ženska ekipa Calcit Volleyja je na svojem drugem zaporednem gostovanju v četrtem krogu 1B. DOL za ženske izgubila proti domačemu Ljutomeru z 0:3 (-22, -19, -24). Po porazu so mlade Kamničanke trenutno na šestem mestu s petimi točkami.

Ljutomer: Svatina, Makoter 9, Kutnjak 5, Petek 12, Vnuk, Pintarič 9, Sakovič 9, Crvenković 7, Kosi, Rakuša (L). Trener: Andrej Tot.

Calcit Volley II: Špoljarič (L), Topič, Lužovec 11, Boisa 13, Povh, Gojak, Zorman 5, Žužek 4, Andrejič l, Sitar 3, Gojak (L). Trener: Aljoša Jemec.

V minuli sezoni so kamniške odbojkarice v 1A. DOL redno premagovale Ljutomerčanke, ki pa so v letošnji sezoni močnejše za nekaj novih izkušenejših igralk. Kamničanke so imele v vseh treh nizih težave v napadu, domačinke so zbrale dvanajst blok točk, kar je na koncu tudi odločilo tekmo.

»Naleteli smo na relativno razpoloženega nasprotnika, sami pa smo odigrali preveč nekonstantno, da bi lahko na tej tekmi zmagali. Na trenutke še plačujemo davek na neizkušenost. Nasprotnik nam je v vseh začetkih nizov pobegnil, mi pa smo ga ves čas lovili. V prvem in tretjem nizu so odločale malenkosti, ki so šle žal v korist nasprotniku. V prihodnje bomo morali vsi odreagirati bolj potrpežljivo in poskušati najti sproščenost v igri, česar je ta ekipa nedvomno sposobna. Kljub temu, da gre za tretji zaporedni poraz, smo v vseh treh tekmah na trenutke pokazali dobro igro, tako da razloga za preplah ni. Prepričan sem, da bo v prihodnjih mesecih zgoraj omenjenih nihanj vedno manj,« je po gostovanju v Ljutomeru dejal Aljoša Jemec, trener Calcit Volleyja II.

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details