FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana VŠD Hoče, gledalcev 70, sodnika Mesarič Franc, Melavc Tomaž.

V 5. krogu 1. A DOL za ženske sta se ob 19. uri pomerili domača ekipa OK Formis in gostujoča ekipa Calcit Kamnik. Tekma se je končala v prid gostujoče ekipe 0:3, (14, 15, 20).

Formis: Keglevič (C), Bavdaš, Halužan Sagadin, Godec, Gradišnik Klanjšček, Štamper, Pravdič, Zupan(L), Detiček, Ertl, trenerja: Dušan Jesenko in pomočnik Sebastijan Zorenč.

Calcit Volly: Zbičajnik, Mihevc, Kotnik(L), P. Marušič, Š. Marušič, Mihalinec, Vovk, Brulec Kostić, Zatković, Janežič (L), Charuk, Jerala, Kaker. Trener: Gregor Rozman.

Prvi niz se je pričel z asom kapetanke ekipe Formisa, Kaje Keglevič, nato pa so nasprotnice takoj prevzele pobudo na igrišču. Četudi trener Rozman na igrišče ni postavil najmočnejše postave, so gostje prepričljivo igrale tudi v nadaljevanju in niz dobile z rezultatom 25:14.

Podobo kot prvi niz je potekal tudi drugi. Gostje so imele vse niti v svojih rokah, a so tudi domačinke na trenutke pokazal boljšo igro, predvsem v napadu, v katerem je izstopala Taja Gradišnik Klanjšček. Kljub temu so igralke iz Hoč osvojile le točko več kot v prvem nizu.

Bolj odločno so igralke Formisa pričele tretji niz. Z dobrimi servisi so držale stik z nasprotnicami do sedme točke, nato pa zapravile dve enostavni žogi in gostjam dovolile, da so se odlepile za dve točki. Tudi v nadaljevanju so gledalci lahko videli boljšo igro domačink, ki so pokazale predvsem več sproščenosti kot v prvih dveh nizih. Kljub temu pa to ni bilo dovolj za osvojen niz, saj so osvojile 20 točk in tekmo izgubile z rezultatom 3:0.

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details