FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

ŠD Antona Ukmarja Koper; gledalcev 180; sodnika: Jovanovič Dejan (Ljubljana) in Kramar Franci (Kamnik);

Ankaran: Tozan (L), Krstić 3, Apollonio 1, Pangerc, Angelini 1, Medved (L), Uršič 3, Cerovac (cap), Ćorić 11, Lovšin, Trobec 12, Valenčič 5, Trener: Bektaševič Alen.

Luka Koper: Primik, Đukić 5, Raič 4, Debernardi (L), Suljić, Lucas 4, Letnik 7, Kolbl 1, Simčić (L), Jovič 3, Pavlovič, Cvetanovič (cap) 10, Trener: Grmača Dragan.

Uvodni niz se je pričel z številnimi napakami obeh ekip, še posebej na začetnih udarcih. Do izida 15:15 sta se ekipi izmenjavali v vodstvu, Koprčanke so nato izkoristile dve zaporedni napaki domačih in povedle 15:17. V nadaljevanju je bilo tesno do izida 21:22 za gostje, ki so si v nadaljevanju, tudi na račun številnih napak na domači strani, priigrale zmago z 21:25 v prvem nizu.

V drugem nizu ponovno številne napake predvsem na začetnih udarcih obeh ekip. Rezultat je bil izenačen do 7. točke, v nadaljevanju so gostujoče igralke, ki so stopile na parket, začele pridno zbirati točke, z reševanjem žog v obrambi pa prisilile domače v številne napake, kar je prineslo končnih 19:25 za Koper. Pri Luki Koper je v drugem nizu prvič vstopila v igro novinka Teja Kolbl, ki je v lanski sezoni nastopala za Gen-I Volley. Domači trener je v drugem nizu poskušal obrniti potek igre s številnimi menjavami, vendar neuspešno.

V tretjem nizu, ki se je zaključil v korist gostij s 17:25, so koprske odbojkarice nadaljevale z zanesljivo igro v obrambi ter v napadu, pri čemer sta v tekmi izstopali izkušena Marina Cvetanovič in Liza Letnik.

Pri domačih sta zadovoljili le Koni Trobec in Marina Ćorić, kar pa je bilo premalo za kaj več kot gladek poraz.

Izjava, Grmača Dragan (trener Luke Koper): „Današnja tekma je bila za nas izredno pomembna, ker smo točkovno izredno slabo štartali v prvih štirih krogih. To se je pri igralkah poznalo v uvodnem nizu. Ker se niso dovolj sprostile so delale veliko napak, še posebej na servisu. V nadaljevanju tekme smo odlično odigrali v obrambi, stekla je igra v napadu s strani vseh igralk, ki so vstopile v igro, kar je prineslo zmago in seveda čestitam svoji ekipi.“

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details