FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Mozirje - ŠD OŠ Mozirje, gledalcev, sodnika: Rožej, Stropnik

Druga ženska ekipa Calcit Volleyja je po treh zaporednih porazih v 1B. DOL za ženske prišla do druge letošnje zmage. V gosteh je s 3:0 (16, 17, 20) premagala domače Mozirje, v prihodnjem krogu pa se bodo varovanke Aljoše Jemca v petek, 15. novembra, v gosteh pomerile z ekipo Weiler Volley Zreče, v sredo, 13. novembra, pa jih v Kopru čaka še tekma osmine finala pokala Slovenije.

Kar dve od treh tekem so mlade Kamničanke izgubile šele v petem nizu, v prejšnjem pa so morale priznati premoč Ljutomeru. Toda med tednom so kamniške princeske v četrtem krogu pokala Slovenije s 3:0 premagale Vital, ki resda igra v 2. DOL zahod, toda prav ta zmaga jim je ponovno vlila samozaupanje. Tudi na krilih te zmage so srečanje v Mozirju začele odločno, prevladovale so v vseh elementih igre in zanesljivo povedle z 1:0 v nizih. Tudi v drugem nizu so bile ves čas v vodstvu, še najbolj izenačen pa je bil tretji niz, v katerem pa Mozirjanke vseeno niso ogrozile njihove zmage.

»Veseli me, da so dekleta danes skozi celo tekmo pokazale dobro igro in prišle do zanesljive zmage. V preteklih dneh smo se dogovorili, da zaradi nekaj zaporednih porazov ne bomo zganjali panike, saj smo na vseh dozdajšnjih tekmah pokazali tudi veliko dobrih stvari. Poleg tega dekleta ves čas dobro trenirajo in samo vprašanje časa je bilo, kdaj bodo to prenesle tudi na tekmo. Ta zmaga bo dobra spodbuda za naprej, predvsem za sredino pokalno tekmo proti Kopru, na kateri bomo lahko odigrali popolnoma sproščeno, saj bo breme zmage v celoti na nasprotniku. Jutri pa nas že čaka mladinski turnir, zaradi tega pa časa za počitek ne bo veliko,« je po zmagi v Mozirju dejal trener Aljoša Jemec.

Z zmago so Kamničanke pri osmih točkah, na prvenstveni lestvici pa so zdaj četrte.

Za Calcit Volley II so igrale: Zala KrašovecZala Špoljarič (L), Tina TopičŠpela LužovecŽiva JavornikNaja BoisaVeronika PovhTara GojakAnja ZormanLana ŽužekMilla AndrejičSara SitarAtena Gojak (L).

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details