FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 1/8 finala DP mladinke

Danes smo na osmih lokacojah po Sloveniji dobil 16 ekip, ki so se uvrstile v štiri skupine 1/4 finala DP mladink v Sloveniji.

Skupina A se je odigrala v Črni na Koroškem. Iz te skupine je kot prvouvrščena ekipa napredovala Nova KBM Branik, kot druga pa domačin OK Črna. Izpadja je ekipa OK Mozirje. Skupina B je tekmovala v Zrečah od koder je kot prva ekipa napredovala ekipa Formis. Domačinke so v zadnji tekmi prepričljivo odpravile ekipo Mirania Lendava in tako je ekipa Weiler Volley Zreče napredovala kot druga. Ekipa Kajuh Šoštanj pa je izpadla kot prva iz te skupine.

Gimnazija Sl. Gradec je gostila tekmovanje skpine C iz katere so kot prva ekipa napredovale ŽOK Braslovče.  Kot druga ekipa so napredovale domačinke Kostmann-Sl.Gradec, ki so v odločilni tekmi premagale ekipo Turbina. Skupina D je bila v ŠD ŠIC Ljutomer. SIP Šempeter se je z dvema zmagama uvrstila direktno v 1/4 finale. Prevalje pa so v odločilni tekmi premagale KLS Ljubno z 2:1 in si tako priigrale napredovanje. Tudi ekipa ŽOK Ljutomer ni uspela preboj v naslednji krog.

Skupina E je igrala v ŠD Planina Kranj od koder je direktno napredovala ekipa Luka Koper. V zadnji tekmi skupine je za napredovanje Vital Ljubljana premagal Ankaran z 2:1. Domačinke, Triglav Kranj, so bile neuspeš na domačem parketu. V Novi Gorici je tekmovala skupina F kjer so bile prvi zmagovalec GEN-I Volley, ki so v svoji drugi tekmi premagale ŽOK Triglav Kranj I. Te pa so v svoji zadnji tekmi turnirja premagale ATK Grosuplje in se tako uvrstile v naslednji krog. Četrta ekipa turnirja je bila DOORS Bled, ki pa ni uspela do zmage na turnirju.

Žirovnica je v ŠD pod Stolom gostila turnir skupine G, kjer je bila najbolj prepričljiva ekipa Calcit Volley, ki je najprej premagala domačo Žirovnico, nato pa še ekipo Logatca. V zadnji tekmi je še ekipa Šentvid-Vital z 2:1 premagala Logatec in si zagotovila napredovanje. Še zadnji gostitelj je bil ŠC Livada Nomo mesto, ki je gostila slupino H. Z dvema zmagama so napredovale odbojkarice Gimnazija Šiška. OD Krim so ob zmagi in porazu za konec premagale VOLLEYBALljubljana1 in se uvrstile v 1/4 finale. Domačinke TPV Volley NM so zaključile s tekmovanjem.

1/4 finalni turnirji so na sporedu 24.11.2019. Odigrani bodo v štirih skupinah (A, B, C, D) na štirih lokacijah. Spodaj predstavljamo ekipe po skupinah. Domačini turnirjev še niso znani.

MladinkeA MladinkeB

MladinkeC MladinkeD

  

  

24.11.2019 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details