FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Polska Orlen liga, DPD Arena Legionowo, gledalcev 1.700, sodnika Fiutek, Cyran 

V močni Orlen ligi na Poljskem se je reprezentanča kapetanka Eva Mori z LKS Commercecon Lodž srečala nasprti mreže z drugo mlado reprezentantko Žano Zdovc Šporar ter reprezentančnim selektorjem ALeksndorm Chiappinijem in pomočnikom Fabiom Gabonom, ki pa so pri DPD Legionovia Legionowo. Tokrat je selektor premagal kapetanko s 3:0 (25:16, 25:12, 25:22)

Žana Zdovc Šporar še tudi na tej tekmi ni igrala. Na drugi strani pa je bila vse tri nize v igri Eva Mori, ki je tokrat dosegla 1 točko za svojo ekipo. Domačinke, DPD Legionovo, so bile na tej tekmi precej boljši nasprotnik in so prva dva niza dobile prez težav.  tretjem nizu je ni nobena od ekip ohranila varne prednosti do konca niza, a so dobačinke odigrale bolj zbrano in zasluženo zmagale s 3:0.

Pri domačinkah je bila najučinkovitejša kapetanka Maja Tokarska, #1, ki je zbrala skupno kar 14 točk. Z 9 točkami se ji je pridružila Olga Strantzali #12 in z 8 točkami še Juliette Fidon-LEbleu. V vrsti LKSa pa je bila tokrat najpepričljivejša Katarina Lazović #8 z 11 točkami. Sledili sta ji Aleksandra Wojcik #6 z 10 točkami ter Monika Bociek #12 z devetimi točkami.

LKS Commerce LODŽ je trenutno 5. ekipa prvenstva s tremi zmagami in dvema porazoma. Ekipa DPD Legionovia Legionowo pa je na 7. mestu državnega prvestva z dvema zmagama in tremi porazi.   V prvenstvu trenutno vodi ekipa Developres SkyRes Rzeszów, ki ji sledita  Grupa Azotic Chemik Police in Grot Budowlani Ložz.  

V Naslednjem krogu bo DPD Legionovo gostoval pri Grupa Azotic Chemik Police; med tem ko bo LKS Commercecon Lodž doma gostil ekipo E.LECLERC Radomka Radom.

 DPDLegionovia lks commercecon lodz grupowe

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details