FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Slovenske reprezentantke v klubih

Na Poljskem je Eva Mori v minulem tednu odigrala kar dve tekmi v dresu LSK Commercecon Lodž in bila dvakrat uspešna. Eva je igrala najprej na tekmi proti Radomka Radom in slavil s 3:0 in včeraj PA še proti ekipi Volley  Wroclaw s 3:1. LKS Lodž je na visokem 4.mestu v ligi. Še druga reprezentantka v Orlen ligi je Žana Zdovc Šporar, ki pa zaradi svoje maldosti še vedno čaka na krstni nastop. Njen DPD Legionovia Legionowo je izgubil s 0:3 na gostovanju pri Chemik Police. Danes pa so na gostovanju pri Energa MKS izgubil 3:1.

V Italiji je bila najodmevnejša tekma vikenda super pokla med Imoco Vlley Conegliano in Igor Volley Novara za katerega je iz klopi v igro vstopila tudi Iza Mlakar in dosegla 3 točke.  Pred več kot 5.000 gledalci je v Milanu Imoco Volley na krilih Paole Eugon, ki je dosegla 28 točka in bila MVP, odpihnil Igor Volley s  3-0 (25-20, 25-17, 25-21).  Igor Volley je že pred finalom super pokala doma izgubil redni krig z Imoco VOlley 1:3, kjer je Iza prispevala 4 točke. Danes pa je Novara na gostovanju pri Golden Tulip vknjižila zmago 1:3. Danes je bila Iza brez dosežene točke in imela W/L količnik -1.  Lano Ščuka je bila z Èpiù Pomì Casalmaggiore tokrat uspešnejša na gostobal v Bresciji in slavil zmago s 0:3. Lana je prispevala kar 10 točk. Danes pa je igrala v domači dvorani proti Saugella Monza in tako kot Pogačarjeva izgubila proti Monzi. Lana je tudi na tej tekmi igrala in dosegla 7 točk. Eva Pogačar je z Lardini Filottrano minulo soboro gostovala pri Saguella Monza in tesno izgubila s 3:0. Eva je tekmo spremljala iz klopi. Danes paje Lardini doma igral proti Reale Mutua Fenera Chieri in zmagal s 3:1.

Na Kitajskem je Saša Planinšeč v dresu Zhejiang Kaiyuan po dveh uvodnih porazih proti Shandongu in Shanghaiju sedaj nanizala dve zmagi. Prva proti Hebei, nato pa proti Shandongu. Na tej tekmi je Saša zablestela in prispevala 18 točk za zmago 3:2. Zhejing je trenutno na .mestu v skupini C.

V Romuiniji igrata Sara Najdič in Tina Grudina. Tina je bila na gostovanju pri CMS Lugoj najučinkovitejša v svoji ekipi. Dosegla je 15 točk pri čemer je imela 5 klokov in 1 as ter vpisala drugo zaporedno zmago. Sara pa je dočakala po šestih porazih prvo zmago v Romuniji z ekipo CS Medgidia in prispevala 1 točko.

 Še dve reprezentantki igrata v tujini; Darja Eržen in Monika Potokar sta v Grčiji. Ta teden je vnovič blestela Monika Potokar, ki je proti ekipi Thiri dosegla ponovno več kot 15 točk. Darja Eržen bo tekmo kroga odigrala jutri 18.11.  

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details