FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

V soboto so kranjske odbojkarice v 6. krogu 1B. DOL gostile ekipo iz Mozirja in se veselile zmage s 3:1.

Tekma se je začela z izenačeno igro do rezultata 5:5, potem pa se je zgodil prvi pobeg Triglavank na 10:5, po lepi igri na mreži Nagodetove ter Julije Mohorič, potem pa je tekmicam zagodla še njena sestra dvojčica Katjuša Mohorič z asom. Nadvlada domačink se je nadaljevala do rezultata 18:11, ko je Naja Metelko zaključila z zanjo značilnim varanjem druge žoge. Trener Mozirja je takrat vzel odmor, ki pa rezultata ni veliko spremenil. Pri2 2:14 so pri Mozirju poskusili še z menjavo, a so Triglavanke niz vseeno zaključile z lepo prednostjo, s 25:15.

V drugem nizu smo videli podoben začetek, najprej izenačeno igro in nato pobeg Triglava na 9:5, ko je Metelko znova prispevala točko z varanjem. Gostje so poskusile s prekinitvijo, ki pa ni zmedla Langusove, ki je z lepim udarcem zadela zadnjo črto polja Mozirja. Naveza kranjske podajalke s sestrama Mohorič je odlično delovala celo tekmo, Kranjčanke so pobegnile na 13:7. Pri rezultatu 15:11 je trener Triglavank Borut Kralj zamenjal podajalki (Metelko iz igre, Pavlič v igro), njihova serija se je še nadaljevala do 19:11 (menjava pri Mozirju), ter 20:11, ko je trener Savinjčank poskusil še z drugim odmorom. Gostje so se še prebile do 14. točke, potem pa je bila naveza Pavlič - Mohorič Julija premočna ter se je niz zaključil z zmago domačih s 25:14.

V tretjem setu je Triglav nadaljeval s Pavličevo na podaji. Dekleta iz Mozirja so se v napadu prebudila in prvič povedla s 5:3. Dober servis Mozirja je pri rezultatu 7:4 prisilil Triglav k odmoru. S pomočjo razpoložene Nagodetove so Kranjčanke izenačile na 7:7, a so gostje z močnim napadom spet pobegnile na 10:7. Dekleta Mozirja so se pobrala v vseh elementih igre in igrala naprej izenačeno s Triglavom do rezultata 19:19 ter z dvema dobrima servisoma prišla do vodstva z 23:20 (timeout domačink pri 22:20). Triglavanke so naredile še dve napaki, set za Mozirje (25:20).

V začetku 4. niza so gostje pobegnile na 8:5 z odličnim servisom. Triglavanke jim niso ostale dolžne nič, Julija Mohorič in Eva Pavlič sta s svojimi servisi pripomogli k vodstvu Triglava z 10:9, potem pa je tudi podajalka Mozirja z nizom začetnih udarcev Mozirje popeljala v vodstvo z 12:10. Na to je Triglav odgovoril z menjavo podajalk (Metelko noter, Pavlič ven). Triglav si je s pomočjo sester Mohorič priboril vodstvo s 14:13, trener Mozirja pa je vzel odmor. Sledilo je nekaj dolgih izmenjav, v katerih sta se v obrambi izkazali podajalki obeh ekip. Z blokom Triglava pri 20:16 je klop Mozirja zahtevala še drugo prekinitev. Set se je zaključil z blokom Julije Mohorič z rezultatom 25:21.

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details