FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Maribor, Slovenija, 17. november 2019.

Priprave na skupinski del Lige prvakov CEV Volley 2020 so se v Mariboru začele že veliko pred žrebanjem skupin, ki je bilo v Sofiji 25. oktobra 2019. "Maribor je mesto športa. Dolga leta si prizadevamo, da bi tekmovanja v odbojki pripeljali na visoki ravni in končno nam je uspelo nastopati v skupinskem delu lige prvakov CEV. Dolgoletni nenehno dobri rezultati z državnega prvenstva so nas pripeljali do točke, ko lahko rečemo, da bodo najboljše ekipe mogle obiskati in igrati v našem mestu, «je povedal Mitja Koželj, direktor veljavnih slovenskih državnih prvakov.

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

Ekipa je doživela nekaj sprememb od lanskega leta. Nekaj ​​igralk je zapustilo klub, da bi se pridružilo novim moštvom, vendar je Nova KBM Branik MARIBOR uspela pripeljati nekaj mlajših igralk, ki bodo lahko v naslednjih letih igrale vodilno vlogo in se bodo razvile tudi z izkušnjami v ligi prvakov.

Po žrebanju skupin smo bili mešanih občutkov. "Če bi lahko izbral drugo skupino, bi, a kar je, to je. Naši navijači se zelo veseli, da bodo lahko osebno videli nekaj večjih klubov, kot je VakifBank ISTANBUL, ki imajo resnično izjemno zgodovino. To je edinstveno doživetje za naše igralce in samo mesto. Trudili se bomo, da bomo igrali na najboljši ravni, zagotovo je večja odgovornost na igralcih, kot so Anita Sobočan, Ela Pintar in Nina Stojiliković, ki so pred tem že igrale več tekem v evropskih pokalih, "pravi Radovan Gačić, novi glavni trener Nova KBM Branik MARIBOR v tej sezoni.

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

"Rodil sem se v Mariboru, odbojko v Mariboru poznam zelo dobro in skušam v ekipo vnesti nekaj sveže energije," nadaljuje. „Delo z mladimi igralkami je vedno izziv, vendar so naše priprave na prihajajočo tekmo z Lokomotivom KALININGRAD Region dobro napredovale. Upamo, da bomo v Rusiji dosegli dober rezultat, zagotovo pa bo že prva tekma pokazala, kako se lahko ekipa spopade z najboljšimi moštvi Evrope. Z državnim prvenstvom in ligo MEVZA imamo zelo zaseden urnik, zato imajo moja dekleta pred seboj zelo težke tedne in upamo le, da bomo lahko v prihodnjih tednih pokazali dobro raven igre. "

Anita Sobočan je komentirala prihajajočo tekmo z ruskimi igralkami #CLVolleyW: "Mislim, da smo vsi zelo veseli, da bomo igrali v letošnji ligi prvakov. Imamo zelo mlado ekipo in le nekaj igralk ima predhodne izkušnje v evropskih pokalih. Šlo bo za prav posebno tekmovanje za celoten mariborski klub in mesto. Mislim, da si je Maribor zaslužil mesto v ligi prvakov CEV po prevladujočih državnih tekmovanjih v zadnjih nekaj letih. Igramo v težki skupini, ki se srečuje z nekaterimi najboljšimi ekipami v Evropi in na svetu, a komaj čakamo, da bomo zaigrali na najvišji možni ravni. "

Vir: CEV

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details