FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Prvo tekmo četrtfinala Pokala Slovenije so bolje začele gostje, ki so povedle za nekaj točk, ob vodstvu 4 točk (4:8) pa je domači trener Tilen Kozamernik prvič vzel pol minute odmora. V Nadaljevanju so odbojkarice iz Maribora ohranile prednost, po nekaj dobrih servisih Košenine pa še povečale prednost (9:16). Mariborčanke so še naprej igrale bolje in tako v končnico vstopile z ogromno prednostjo 9 toč (12:21) in brez težav osvojile prvi set. 14:25.

Če so prvi set začele bolje odbojkarice Nove KBM, so drugega bolje domače odbojkarice Gen-i Volley Priborile so si minimalno prednost 3 točk (6:3) vendar so to prednost gostje izničile, izenačile na 8.točki in kasneje tudi povedle (10:12). V nadaljevanju je bilo razmerje moči med ekipama zelo izenačeno: ekipi sta se izmenjevali v vodstvu, po dobrih servisih domače kapetanke pa so si Novogoričanke priigrale prednost 3 toč (19:16). V končnici so domačinke izkoristile boljše izhodišče in z dobro igro osvojile set in izenačile rezultat. 25:22, 1:1.

Mariborčanke so tretji set začele udarno in povedle z 0:4. Domačinke so nato izenačile, a ne za dolgo, saj so se gostje takoj ponovno oddaljile (6:11). V nadaljevanju so se odbojkarice Genija približale naprej na dve, nato pa na točko zaostanka (14:15). V končnico so ekipi vstopile z izenačenim izidom 20:20, so izenačeni igri pa so nato slavile domačinke. 25:23.

V začetku četrtega niza smo spremljali zelo izenačeno igro. Minimalno prednost so si naprej priigrale domačinke, nato pa so gostje z dobro igro pobegnile in si ustvarile kar visoko prednost (5:12). Mariborčanke so držale prednost, pri njihovi 17.točki pa so Novogoričanke z dobro igro uspele zmanjšati prednost na samo dve točki (15:17). Kljub zmanjšani razliki do preobrata ni prišlo: v končnici so se bolje znašle odbojkarice Nove KBM in si priigrale 5.set. 19:25.

Začetek zadnjega seta je bil zelo izenačen: nekaj prednosti so si priborile domačinke, vendar se za več kot dve točki niso mogle oddaljiti. Na menjavo igrišča so odšle minimalno prednostjo odšle prav domačinke (8:7), nato pa so gostje rezultat obrnile v svoj prid (8:10). Sledila je burna in napeta končnica: najprej so se domačinke uspele približati, izenačile na 12.točki in prešle v vodstvo, nato pa so povedle Mariborčanke in imele 2 zaključni žogi ob 13:14 in 14:15. Nato je sledila sodniška prekinitev, po njej pa so gostje uspele zaključiti set in prišle tako do zmage. 15:17, 2:3.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details