FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Ljubljana - OŠ V. Vodnika Ljubljana, gledalcev 30 , sodnika: Jovanovič, Todorovič

WeilerVolleyGirls so v sedmem krogu 1B lige gostovale v prestolnici pri OD Krim. Z borbenostjo in izjemno ekipno željo do zaslužene zmage na gostovanju z 1:3 (23:25, 25:19, 14:25, 19:25) 

OD KRIM: 2-Kolenc Lajris, 3-Ščuka Ajda, 5-Deželak Mojca, 7-Oletić Diana, 8-Bavdaž Nika, 9-Jovanović Maja, 12-Ščuka Ana (K), 13-Kavčič Tinkara, 15-Oletić Michelle, 16-Jermn Alja (L1), 17-Alibegić Hana (L2),18-Kenda Amina. Trener: Časar Jože, pomočnok: Pajančič Tina.

Weiler Volley Zreče: 
1-Stropnik Brina, 2-Lukman Lina, 4-Škoflek Adela(L2), 6-Kogej Teja, 7-Trbojevič-Ovčar Ana, 9-Iršič Ajša, 10-Pec Neža (K), 11-Lajhar Daša, 13-Skerbinek Eva, 14-Majcen Špela, 15-Vovk Nika in 18-Jakob Janja (L1).. Trener:Boris Klokočovnik.

Domačinke so druga ekipa v 1B. ligi in imajo do sedaj zgolj en poraz in to iz minulega kroga proti vodilni ekipi lige iz Ptuja. WeilerVolleyGirls pa so v minulem krogu na domačem parketu premagala ekipo Calcit Volley II in vknjižila svojo tretjo zmago sezone. Trener Boris Klokočovnik je pričel tekmo s kapetanko Nežo Pec, ter Brino Stropnik, Tejo Kogej, Špelo Majcen, Ano Trbojevič-Ovčar, Evo Skerbinek in prosto igralko Janjo Jakob. Domačinke pa so tekmo pričele s Stavbar, Škraban, Vinković, Kovačec, Horvat, Milošič in Pignar.

Že v prvem nizu smo vodili 19:24 in napravili nekaj napak na sprejemu in v napadu. Po našem odmoru ob 21:24 smo na koncu uspeli zaključiti niz z dobrim napadom iz cone 4. Drugi niz smo igrali konstantno do rezultata 16:16, a smo nato izgubili 4 točke ob dobrem servisu dmačink. Pomagal ni niti drugi odmor trenerja Klokočovnika pri 17:19. Domačinke so niz zaključile na 25:19. V tretjem in četrtem nizu smo se uspeli vrniti v našo igro in oba niza uspešno pripeljali do konca.

Prvi del sezone 2019/2020 je prva ekipa Weiler Voley Zreče končala na 4. mestu državnega prvenstva in zbrala štiri zmage ob treh porazih. Naša dekleta bodo naslednji krog na domačem parketu gostila ekipo ŽOK Triglav Kranj; ekipo s katero imajo dekleta slab izkupiček iz prvega deka tekmovanja. Tekma bo tako v soboto 30.11.2019 ob 17:00. Vabljeni.

Boris Klokočovnik, trener Weiler Volley Zreče: Odlična borbena igra in velika želja po zmagi je danes odločila zadnjo tekmo v prvem deli z Krimom. Nismo veliko grešili v napadu, dobro je deloval tudi element blok-obramba, in tudi sprejem smo dokaj dobro džali in nismo izgubljali točk v serijah. Že v prvem nizu smo vodili 24-19 in napravili nekaj napak na sprejemu in v napadu, a smo ga na koncu uspeli zaključiti z dobrim napadom iz cone 4. 

Neža Pec, kapetanka Weiler Volley Zreče
: Tekmo smo začele dobro. V drugem setu smo malce popustile v napadu ter na sprejemu. V tretjem in četrtem setu pa smo se zbrale in odigrale dobro, borbeno igro in osvojile nove tri točke.

Jože Časar, trener OD Krim: 2 seta smo še lahko parirali gostujoči ekipi pri servisu in sprejemu potem pa nas je ekipa trenerja Klokočovnika nadigrala v vseh elementih!!

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details