FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Prvi del državnega prvenstva

Calcit Volley in ŽOK GSV Ptuj sta trenutno najbolj prepričljivi, vodilni in tudi še neporaženi ekipi po prvem delu državnega prvenstva v 1. državni odbojkarski ligi.

V 1A.ligi so po sedmih kolih odbojkarice Calcit Volleya tako prepričljive, da so kljub eni odigrani tekmi manj z 18 točkami še vedno na prvem mestu državnega prvenstva. Druga ekipa lige, Nova KBM Branik, zaostaja za tri točke in ima ob petih zmagah en poraz, iz uvodnega proga proti Kamniku. Tretje so novinke, odbojkarice ATK Grospulje, ki so ob samo dveh porazih prijetno prsenečenje dosedanjega prvenstva. Četrti, SIP Šmpeter, je zadnja elipa v 1A.ligi, ki je dosedaj vpisala več zmag kot porazov in zaostaja za vodilnim Calcitom za celih 10 točk. Težko leto za GEN-I Volley se je napovedovalo že ob silnih spremembah pred sezono. Trenutno so peti na lestvici s skromnima dvema zmagama in tremi porazi. Zadnji del lestvice zasedajo Luka Koper, Ankaran-Hrvatini in Formis, ki pa je še edini brez zmage. 

1B.ligo je v jesenskem delu tekmovanje zaznamovala ekipa ŽOK GSV Ptuj, ki je vpisala 7 zmag in je pri 19 točkah ter brez poraza.  Le Calcit Volley II in Weiler Volley Zreče sta uspela v prvem delu vzeti Ptuju dva niza in prvestveno točko. Druga ekipa lige je OD Krim, ki je ob petih zmagah vpisala tudi dva poraza in je zbrala 14 ligaških točk. ŽOK Ljutomer in Weiler Volley Zreče sta zbrala po 13 ligaških točk in imata 4 zmage ter 3 poraze. V prednosti je Ljutomer zaradi boljše razlike v nizih. Calcit Volley II ima ob dveh zmagah 9 točk in je na petem mestu. Sledijo ŽOK Triglav Kranj, Mozirje in Roto-Kema Puconci.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Že naslednji vikend se bo prvenstvo nadaljevalo z osmim krogom, kjer bo Ptuj gostil Mozirje. Vodilni Calcit Volley pa bo tekmo prit Nova KBM Branik moral odihrati v začetku decembra.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details