FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Državno prvenstvo mladink

Prvo četrtfinalno skupino A je gostola ekipa Nave KBM Branik, ki je v Mariboru s težavo premagala Weiler Volley Zreče z 2:1 in nato še nekoliko težje ekipo Formule Formis; pravtako z 2:1. V odločilni tekmi pa so Zrečanke v teži in izenačeni tekmi le nekako strle odpor Formisa n slavile z 2:1. Ekipa OK Črna je zaključila turnir z dvema porazoma.  

Skupina B je imela turnir v Šempetru, kjer so domač teren do dobra vnovčile odbojkarice SIP Šempeter, ki so najprej premagale Kostmann Sl. Gradec z 2:0 in nato z istim rezultatom še sosede iz ŽOK Braslovče. Braslovčanke pa so v odločilni tekmi za uvrstitev v 1/2 dinale pemagale OK Prevalje z 2:1. V tej skupini so bile najmanj učinkovite odbojkarice Kostmann Sl. Gradec.

Naseldnja skupina je tekmovala v Novi Gorici, kjer so se  kot prva ekipa v 1/2 finale uvrstile odbojakrice Boruta Kralja, ŽOK Triglav Kranj, ki so v prvi tekmi premagale Luko Koper z 2:1 in nato še domačinke GEN-I Volley z istim rezultato. Goriške strele so v popravnem izpitu opravile z Luko Koper in se tako uvrstile v 1/2 finale. Ekipa VItal Ljubljana je bila v obet tekmah poražena.

Zadnja skupina je igrala v Ljubljani na OŠ V.Vodnika, kjer domuje OD Krim. Calcit Volley je v uvodni tekmi premagal domačinke in nato opravil še z drugo ekipo iz prestolnice, GImnazija Šipka, ter se kot prva ekipa uvrstil v 1/ finale. Šentvid Vital se je z dvema porazoma poslovil še preden se je turnir zaključil. Domačinke OD Krim I so v mestnem derbiju z 2:0 premagale Gimnazijo Šiška in se kot zadnja ekipa uvrstile v nadalnje tekmovanje.

Polfinalna turnirja sta na sporedu 08.12.2019. Organizatorje turnirjev bo OZS določila v naslednjih dneh.

Mladinke1A MladinkeA2

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details