FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Selektor-(ka) U17

Slvenska ženska odbojkarska javnost čaka na ime in priimek novega vodje strokovnega štaba reprezentance U17 - letnik 2004.

Slovenska ženska odbojka je reprezentanco U16 dobila šele  pred ciklom EP2019; čeravno je CEV prvo EP v tej kategoriji izvedla že v letu 2017 oz. kvalifikacije že v letu 2016. Strokovno vodenje prve reprezentance letnika 2004, za projekt EP2019 oz. reprezentance U16 je bilo zaupano Živi Cof, ki si je za pomočnike izrbrala Ketty Vraber in Andreja Flajsa

Ženska reprezentanca U16 je morala v kvalifikacije na Češko (http://www.odbojkarica.si/index.php/sl/2-uncategorised/106-najmlajse-reprezentantke-morajo-na-cesko); med tem ko so jih fantje U17 odigralo doma v Mariboeu. Dekelta so se direktno uvrstila na EP U16 in igrala prvi del na Hrvaškem ter zaključek v Italiji.

Med 35 reprezentancami, ki so tekmovale v tem formatu tekmovanja so naša dekleta dosegla končno 4. mesto. Dejstvo je, da je bila reprezentanca na koncu v družbi evropkih odbojkarskih velesil kot so Turčija, Italija, Rusija, Srbija, Nizizemsla....in da je bil njihov program priprav pred EP2019 precej manj obsežen kot v reprezentancah, katerim so na koncu konkurirale.

Presojanje o velikosti uspeha so bila po koncu EP različna in ga seveda prepuščamo vam. Zagotovo pa je, da so dekleta pod vodstvom Žive Cof dokazala, da se tudi s skromnostjo ter na drugi strani marljivostjo in veliko samoiniciative da narediti odmeven rezultat. 

Selektorja in novo ekipo, ki bo stopila v čevlje Žive Cof in njenega tima, zagotovo čaka precej zahteven cikel, da bi ponovil dosežen rezultat. Tudi ugibanja o tem, koga bo predsednik OZS, Metod Ropret, potrdil na to mesto, prepuščamo vam. Glede na pisanja in informacije na družabnih omrežjih pa lahko najverjetneje pričakujemo enega od domačih trenerskih imen, ki je že danes zelo aktivno vpet v žensko odbojko.   

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details