FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

YUZHNY (UKR) - FSK Olymp YUZHNY, gledalcev 1.550, sodnika: Sodija (AUT), Satakaya (TUR) 

"Veverička" Eva Mori, je s svojim LKS Commercecon LODŽ v 2.krogu lige prvakinj v Rusiji po izjemnem preobratu prišla do druge zaporedne zmage v ligi prvakinj. Po tesno izgubljenem prvem nizu, so drugega izgubile gladko, a nato uspele tekmo obrniti in na koncu slavile na gostovanju pri Khimik YUZHNY v Rusiji. 

Khimik YUZHNY: Kozlova 20, Niemtseva (L), Skrypak 7, Frolova 12, Boyko 16, Stepanovka 9, Mykytiuk 2, Maievska 2, Khober 2. Trener: Nikolayev

LKS Comercecon Lodž: Mori 4, Pacak 8, Skrzypkowska, Wojcik 10, Szczyrba 1, Lazović 22, Bociek 12, Stazs (L), Kowalinska 22, Alaigerska 5, Korabiec (L). Trener: Solarewicz

LKS Lodž je v prvem krogu na domačem parketu premagal Stuttgart s 3:2 in manj obremenjeno odpotoval na gostovanje v Ukrajino. Domačinke,  Khimika, pa so v Italiji izgubile proti ekipi Igor Novara in so doma nujno potrebovale zmago, da ohranijo možnosti morebitnega napredovanja.

Izenačen uvod je napovedoval napeto tekmo in velik boj za zmago, a so sredini prvega niza domačinke povedle za štiri točke in nakazale boj za zmago. LKS uspe izenačiti, nato povesti tudi za štiri točke in minimalno prednost tadržati do končnice, kjer jih dočinke ulovijo na 23:23 in nato zmagajo niz 25:23. Po uspešnem zaključku niza so domačinke imele igre v svojih rokah in drugi niz z izjemo treh izenačenj vodile od začetka do konca ter ga dobile z rezultatom 25:17. Zdelo se je, da bo tekme hitro konec, a so se veveričke uspele vrniti in že v uvodu tretjega niza dvakrat povedle za štiri točke. Po zadnjem izenačenju na 11:11 so dokončno stle upor domačink, im ponovno ušle na +4 in nato +5, kar so zadržale do konca niza. V četrtem nizu so domačemu Khimiku vrnile udarec iz drugega niza in četrtni niz gladko osvojile pri 18:25. Odločilni niz so odbojkarice LKSa odigrale v ritmu zadnjih dveh in po 3:3 stopnjevale vodstvo ter niz zaključile na 8:15 in se veselile pomembne zmage v gosteh - 2:3 (25:23, 25:17, 20:25, 18:25, 8:15).

Eva Mori je odigrala vseh pet nizov ter dosegla šriti točke, prispevala en blok in pri šestnajst servisih zgrešila le enega. Po tekmi je za odbojarica.si povedala:"Same smo si ustvarile težko tekmo, ker smo prva dva seta lovile ritem naše igre. Ko smo ritem ujele, je potem igra stekla in tako odhajamo domov z zmago.

V ligi prvakinj čaka LKS Comercecon naslednja tekma 17.12.2019, ko bodo v domači dvorani, Lodž Sport Arena, gostile ekipo Igor Gorgonzola Novara.

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details