FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Maribor-dvorana Lukna, gledalcev 1500, sodnika Aro (Finska) in Schimpl (Slovaška).

Dejstva so napovedalovala, da bankirke danes nimajo možnosti proti šetkratnim zmagovalkam lige prvakinj in trikratnim svetovnim prvakinjam, ki vsaj zadnje desetletje izjemno zaznamujejo svetovno žensko odbojko. Kljub porazu 0:3 (13:25, 17:25, 14:25) so dekleta zelo pogumno in dostojno branila štajerski šarket v dvorani Lukna. 

V uvodu prvega niza so Mariborčanke zdržaze s svojo igro tudi v rezultatu in tudi povedle 5:4, nato zaostalaja z 8:10. Nato se je razigrala švedinja Isabelle HAAK, ki je gostje povedla do prve večje razlike 8:13 in n nadaljevanju to prednost samo še višala do končnih 12 točk ob koncu niza; 13:25. Švedinja je v prvem nizu zbrala 8 točk. Naslednja dva niza sta sta bila bolj v rokah odbojkaric slovitega VakifBank. Z izjemo uvodnega vodstva in izenačenja bankirk so visoke gostje, precej jih meri več kot 190 cm, vladale na Štajerskem parketu. 

Isabelle HAAK se je na konvu ustavila pri 19 točkah in je bila ob Karakurtovi z 9 točkami najučinkovitejša pri VakifBank. V domači vrsti pa sta po 9 točk dosegli Anita SOBOČAN in Lorena LORBER FIJOK. Sedem točk je dodala Ela PINTER. Gostje so skupaj dosegle tudi seden točk na servisu, medtem ko je bankirakam uspel le en as na celi tekmi. 

v ligi prvakinj čaka Novo KBM Branik 18.12.2019 gostovanje v Italiji pri Savino Del Bene SCANDICCI. Italijanke so v prvem krogu presenetile na gostovanju VakigBank z 3:2, v drugem krogu pa so doma s 3:0 premagale Kaliningrad. 

NKBM1 NKBM2

Foto:odbojkarica.si

Iza Mlakar z Igor Gorgonzola Novara ni bila uspešna na gostovanju pri Allianz MTV STUTTGART. Nemke so na domačem parketu slavile zmago s 3:1. Američanka, Krystal  RIVERS je v dresu Stuttgarta dosegla kar 28 točk in ob tem zbrala dva asa ter dva bloka. Štiri Italijanke z več kot desetini točkami, največ 17 COURTNEY, niso bile dovolj za preobrat tekme v Nemčiji. Iza Mlakar je odigrala dva niza in se tokrat ni vpisala na listo s točkami. 

LightBox Active Image LightBox Active Image

Foto:CEV

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details