FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Dvorana OŠ Stranje, gledalcev 60, sodnika Hodžič Sandra, Štamcar Simon.

Odbojkarice druge ženske ekipe Calcit Volleyja so v osmem krogu 1B. DOL za ženske doma premagale ekipo Roto-Kema Puconci s 3:0 (17, 19, 18).

Calcit Volley II: Krašovec, Špoljarič (L), Topi, Lužovec, Javornik, Boisa, Zorman, Žužek, Sitar, T. Gojak, A. Gojak (L), Andrejič. Trener: Aljoša Jemec

Roto-Kema Puconci: Kovač, Rakar, Ošlaj (L), Meško, Škraban, Jeremić, Petek, Pelcar, Markov, Šadl, Cigüt, Pečan, Matis, Potočnik (L), Gjergjek. Trener: Uroš Kovačec.

V prejšnjem krogu so Kamničanke počivale, v šestem pa so v Zrečah še tretjič v letošnji sezoni izgubile z 2:3, tako da so bile pred povratno tekmo s Pucončankami pri le dveh zmagah. Do prve so prišle prav na uvodni tekmi sezone v Puconcih, boljše pa so bile tudi v Mozirju, medtem ko pred svojimi navijači še niso prišle do polnega izkupička. Je pa res, da so v prvem delu sezone doma igrale le enkrat, ko jih je s 3:2 premagal vodilni Ptuj.

Že v prvem nizu so varovanke Aljoše Jemca od prve točke naprej igrale resno, brez podcenjevanja, kar se jim je tudi obrestovalo. Ves čas so bile v prednosti, tako da njihova zmaga ni bila niti v enem trenutku vprašljiva. Podobno kot uvodni niz sta potekala tudi drugi in tretji, domače odbojkarice so prevladovale v vseh elementih igre, trener Jemec je imel na voljo dovolj razpoloženih igralk, ob tem pa je lahko priložnost za igro ponudil vsem svojim varovankam.

Izjava po tekmi

Aljoša Jemec, trener Calcit Volleyja II: »Igrali smo dobro in brez večjih težav prišli do zmage. Nasprotnic nismo podcenjevali in smo skozi celotno tekmo držali tempo igre, kar nam je tudi prineslo zmago.« 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details