FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana VŠD Hoče, gledalcev 0, sodnika Mesarič Franc, Melavc Tomaž.

V 8. krogu 1. A DOL za ženske sta se ob 19. uri pomerili domača ekipa Formis in gostujoča ekipa GEN-I Volley. Tekma se je končala v prid gostij, z 0:3 (23, 17, 23).

OK Formis: Keglevič (C), Bavdaž 2, Halužan Sagadin, Godec 12, Gradišnik Klanjšček 11, Šalamun, Štamper 5, Pravdič 5, Zupan (L), Detiček 2, trenerja: Dušan Jesenko in pomočnik Sebastijan Zorenč.

GEN-I Volley: Sillah, Ferlinc 10, Goršek 4, Velikonja Grbac 8, Spanou 15, Forštnarič, Mikl (L), Kovac 8, Blažič T. (L), Leben 2, Jovanović 4, Žigon. Trener: Tilen Kozamernik

Tekma se je pričela s petnajstminutno zamudo, saj se je gostjam na poti pokvaril kombi in so morale čakati na drugi avtobus iz Nove Gorice. A že prvi niz je pokazal, da mlade domačinke napredujejo v igri, saj je bil začetek niza povsem izenačen. Šele v drugem delu niza so Goričanke pobegnile za tri točke, niz pa dobile z minimalno prednostjo.

V drugem nizu je se je zdelo, kot da so se igralke Formisa vdale. Bile so premalo agresivne na začetnem udarcu, v napadu niso bile dovolj odločne. Gostje so to izkoriščale, napadalno servirale in odlično igrale v obrambi. Tako so niz gladko dobile, domačinke pa so zbrale zgolj 17 točk.

Povsem drugače pa so gostiteljice pričele tretji niz. Kaja Keglevič je pričela odlično na servisu. Sledile so ji tudi druge soigralke, največjo razliko pa so domače odbojkarice naredile na začetni udarec Taje Gradišnik Klajnšček, saj so povedle celo s 16:7. Po dveh slabših sprejemih pa so otrpnile, kot da so se ustrašile dobiti niz. Gostje so naredile dve seriji in izenačile izid pri rezultatu 18:18. Kljub temu je bilo izenačenje še na 23. točki, zadnji dve pa sta pripadli Novogoričankam. Največ točk za gostje je dosegla Anna Spanou, kar 18. Pri domačinkah pa je bila z 12 točkami najuspešnejša Žana Godec.

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details