FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana ŠD OŠ Šempeter, gledalcev 140, sodnika Rožej Marko, Valentar Bernard.

V 8. krogu 1. A DOL za ženske sta se srečali ekipi Sip Šempeter in Luka Koper, ki se borita za vstopnico v modro skupino. Tekmo so boljše zaključile SIP-ovke, ki so se tako veselile pomembne zmage s 3:1 (18, 19, -12, 20).

Sip Šempeter: Lakovšek, Lekše, Božič Maša, Božič Mojca, Žnidar, Praunseis , Banko (L), Rituper, Črnila, Mazej  (L), Vrhovnik Trener: Beno Božič.

Luka Koper: Primik, Đukić, Raič, Bernardi (L), Suljić, Lucas, Letnik, Kolbl, Simčič (L), Jovič, Pavlovič, Cvetanovič. Trener;  Dragan Grmača.

V tekmi osmega kroga prvenstva sta se med sabo pomerili ekipi, ki želita v drugem delu sezone igrati v modri skupini. Zato je današnja tekma bila zelo pomembna za obe ekipi. Tekmo je bolje pričela domača ekipa, ki je po odličnih servisih Mojce Božič in bloku Nine Praunseis povedla 5:2 in gostujoči trener je vzel prvi odmor. Božičeva je nadaljevala serijo odličnih servisov in po zaključenem napadu Neje Lakovšek so SIP-e povedle 8:2. Koprčanke se niso strinjale s odličnim začetkom Šempetrank in takoj po dobri servis seriji Marine Cvetanovič zmanjšale zaostanek na 8:5. Domačinke so nadaljevale slabo na sprejemu in po as servisu Dajane Lucas je domači trener vzel prvi odmor pri 10:8. Po odličnem bloku Božič Mojce so domačinke povedle s 13:9. Lekše je po zaključenem napadu s treh metrov povedla domačinke v vodstvo 15:11. Po napadu Cvetanovič pa so domačinke vodile že s 16:11. Sledila sta servis v avt in as servis Anastazije Žnidar za vodstvo 18:12 in drugi odmor gostujočega trenerja. Gostje se niso predale in se po odličnem bloku Lize Letnik približale na 20:16. Gostje se niso več vrnile v igro in po bloku Lakovškove so gostiteljice slavile s 25:18.

Drugi niz se je začel izenačeno 3:3, po servis napaki Đukič. Sledili so odličen napad in dva as servisa Lakovšek za vodstvo domačih 8:4 in pri Kopru je v igro prišla Kolbl namesto Letnik.  Po as servisu Kolbl se gostje približajo na 8:6. Na nasprotni strani pa je vrnila AS servis Lekše in SIP-e so vodile 10:6 za prvi gostujoči odmor. Po dolgi izmenjavi in odličnih obrambah na obeh straneh je podajalka Jovič naredila dvojno podajo za domače vodstvo 12:8 in gostujoči trener je v igro poslal drugo podajalko Pavlovič. Menjava se je takoj obrestovala saj so gostje po zaključenem napadu Lucas približale na 12:11 in sledil je prvi odmor domačega trenerja. Po as servisu Cvetanovič so gostje izenačile na 13:13. Šempetranke se niso strinjale z izenačenjem in po dveh napadih Lakovšek in Lekše povedejo 17:13 za drugi odmor gostujočega trenerja. Pri rezultatu 18:15 je v igro pri domačih namesto Praunseis prišla Rituper. Na servisu pri Kopru pa je bila Đukič, ki je po skok AS servisu približala Koprčanke na 18:16 in drugi odmor domačega trenerja. Sledila je končnica, kjer so domačinke po napadu Lekše povedle 20:17. Po bloku Lekše in vodstvu 22:17 je gostujoči trener v igro nazaj poslal prvo podajalko Jovič in pri 23:17 še sprejemalko Letnik. Niz je zaključila Žnidar z odličnim napadu 25:19.

Gostje so tretji niz začele odločno in po as servisu Cvetanovičeve povedle z 1:4. Nato smo videli dve najdaljši točki na srečanju, po odličnih obrambah in napadih na obeh straneh, pa sta obe točki pripadli Koprčankam, prav tako vodstvo z 1:6, sledil je prvi odmor domačega trenerja Božiča. Koprčanke so nadaljevale odlično in po asu Lucasove prišle do 4:10, pri domačinkah pa je v igro nato namesto Žnidarjeve vstopila Petra Vrhovnik. Pri rezultatu 6:10 smo videli prvi odmor na zahtevo gostujoče klopi. Takoj po njem so gostiteljice naredile tri napake v napadu in po še eni zaključeni žogi Cvetanovičeve so gostje vodile s 6:14. Sledila je še napaka na podaji Maše Božič, ki je vstopila v igro pri 6:12. Tudi po drugem odmoru na zahtevo Božiča se Šempetranke niso več vrnile v igro in po napaki v bloku Lekšetove je niz pripadel Koprčankam 12:25.

Začetek četrtega niza je bil izenačen na obeh straneh, v napadu sta prednjačili Cvetanovičeva na eni in Lakovškova na drugi strani. Slednja je po zaključenem napadu povedla domačinke v vodstvo s 5:4. Sledil je še odličen blok Vite Črnila za vodstvo 6:4 in prvi odmor gostujočega trenerja. Po še enem odličnem bloku Črnile so domačinke povedle 8:4. Gostje se niso predale in so se hitro približale na 12:11. Pri gostjah je v igro na servisu namesto Đukićeve vstopila Primikova in videli smo prvo izenačenje v četrtem nizu, in sicer na 14:14. Sledilo je preigravanje Mojce Božič, Lakovškova je dodala as za domače vodstvo 17:14. Po odličnem servisu Lekšetove so si domačinke zagotovile vodstvo z 19:15 in gostujoči trener je vzel drugi odmor. Pri rezultatu 20:16 je v igro zopet vstopila Vrhovnika namesto Lekšetove in sledil je dober sprejem Vrhovnikove za zaključen napad Žnidarjeve 21:16. Gostje se niso predale in se po dveh odličnih servisih Raićeve približale na 22:19 in domači trener je vzel prvi odmor. Sledil je še en dober servis Raićeve za znižanje na 20:22. Nato pa je Žnidarjeva odlično preigrala gostujočo obrambo za 23:20. Tekmo je z dvema napadoma Lakovškova za 25:20 in pomembno zmago Šempetrank v borbi za modro skupino.

Beno Božič, trener SIP Šempeter: "Pomembnost tekme je vzela vso lepote le-te, saj smo spremljali izredno povprečno odbojko. Sicer sem pričakoval majhen padec v igri, saj smo med tednom naredili velik korak proti zaključnem turnirju pokala Slovenije in so punce očitno z glavami že na prihodnjih tekmah. Očitno nas v prihodnjih dneh čaka veliko dela, da igro vrnemo na želeni nivo."

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details