FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Žensko odbojkarsko prvenstvo 2. državne lige vzhod je minuli petek ponudilo s pravim odbojkarskim derbijem, kjer sta se v 9. krogu tekmovanja letos prvič srečali domača murskosoboška ekipa in ekipa Braslovče. ŽOK Sobota  2:3  Braslovče (17:25, 25:13, 22:25, 25:14, 11:15)

Sobočanke so v tekmo vstopile kot trenutno prvouvrščena ekipa na lestvici, Braslovčanke, ki so obenem tudi lanske prvakinje lige, pa kot drugouvrščene. Tekma je opravičila svoj sloves, saj so bili gledalci v dobrih dveh urah dvoboja deležni številnih napetih akcij in izjemne požrtvovalnosti na obeh straneh odbojkarske mreže. Ekipi sta bili tekom celotne tekme izjemno izenačeni, dvoboj pa je na koncu pripadel gostjam. Domača postava je šele v odločilnem 5. nizu priznala premoč nasprotnic ter tako z derbija odnesla eno osvojeno točko. Soboška ekipa kljub tesnemu porazu tako v skupnem seštevku vodi z eno točko prednosti in še vedno zaseda vrh lestvice 2. DOL vzhod.

Točke so za domačo ekipo dosegle: Ana Kolmanič (21), Katja Saje (20), Pia Puklavec (11), Eva Klement (8), Ajda Kuhar (7), Ana Babič (4), Pia Krajcar (2), Gaja Kuhar (2), Karolina Pavlič (1), Anja Kolmanič (1).

»V začetek tekme smo vstopili nekoliko manj odločno, kot bi si želeli. Po prvem nizu smo se zbrali ter zaigrali odlično v polju in v napadu. Tekmo smo nadaljevali v istem ritmu, a nam je na koncu tretji niz za las ušel iz rok. V četrtem smo imeli prevlado nad celotno igro in tako gladko povedli. Prikazali smo igro na zelo visokem nivoju in kljub tesnemu porazu z eno osvojeno točko ostajamo na vrhu lestvice. Veseli me dejstvo, da znamo kvalitetno nastopiti tudi na tako težkih tekmah, kjer praktično odloča vsaka točka. Prav gotovo smo tam, kjer si želimo biti, a vsak nov uspeh lahko preseže starega.«

 Avtor: Pomurec.com

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details