FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 MEVZA - srednjeevropsko klubsko tekmovanje

Nova KBM Branik in OK Calcit Volley sta po polovici odigranih krogov kljub eni zaostali tekmi trdno na vrhu lestvice sredjeevropske lige MEVZA. Jutro bosta v medsevojnem sečanju odločila, katera ekipa bo zasedna prvo mesto po 8.krogih.

Nova KBM Branik in Calcit Volley sta do sedaj odigrala po šest tekem in jih pet tudi dobila. Bankirke so v 1.krogu izgubile ravno proti Calcit Volley. Kamničanke pa so v 6.krogu bile v gosteh poražene pri HOK Mladost Zagreb. Zaradi boljšega količnika med dobljenimi in izgubljenimi nizi trenutno vodijo bankitke. 

Tretji GEN-I Volley je klonil na dveh tekmah, obakrat prosi predstavnikoma Slovenije v tem tekmovanju; Novi KBM Branik in CAlcit Volley. Tesno za goriškimi strelami je na tabeli ekipa ŽOK Bimal Jedinstvo Brčko, točko za njima pa še HOK Mladost Zagreb. Na dru tabela sta HOK Kaštela in UOK Banjaluka Volley BANJA LUKA.

Prvi krog v drugem deli, 8.krog, bo postreel s tremi derbiji v treh državah, saj bodo v vseh treh parih nasprotniki ekipe iz iste države. Derbi na Hrvaškem je prinesel novo zmago HAOK Mladost Zagreb, ki je s 0:3 v gosteh odpravila HOK Kaštelo. V današnji tekmi bomo dobili zmagovalca v Bosni in Hercegovini.

Zaključek 8.kroga bo jutri ob 18:00 uri v dvorani Lukna v Mariboru, ker se bosta pomerili vodilni ekipi Nova KBM BRanik in Calcit Volley. 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details