FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 WCWC2019 - ensko svetovno klubsko prvenstvo 2019

Osem ekip bo med 03. decembrom in 08. decembrom odigralo na Kitajsem turnir 20-ih tekem po katerem bomo dobili klubskega svetovnega prvaka z letnico 2019. Kdo bo nasledil svetovne prvakinje 2018? VakifBAnk iz Turčije.

Koncept tekmovanja je zastvljen tako, da se tekmovanja udeleži gostujoča ekipa, ki dobi organizacijo turnirja; tokrat je to Guangdong Evergrande Volleyball Club (CHN). Na turnir se vrstijo še klubski prvaki leta 2019 Evrope (CEV), Azije (AVC) in Južne Amerike (CSV); ti pa so: Igor Gorgonzola Novara (ITA), Tianjin Bohai Bank Volleyball Club (CHN) in Itambé Minas (BRA). Druge štiri ekipe pa se na turnir uvrstijo s povabilom gostitelja t.i "Wild Cart". Tokrat so to kar tri ekipe iz Evrope in ena iz Južne Amerike : Eczacibasi Vitra Istanbul (TUR), Imoco Volley Conegliano (ITA), VakifBank Istanbul (TUR) in Dentil Praia Clube (BRA).

svetovno

V predtekmovanju, so ekipe razdeljene v dve skupini v vsaki od njih sta po dve ekipi iz Evrope. Skupinski del se bo odigral med 03.12. in 06.1. Nato sledijo 07.12. tekme za razvrstitev ter nato še polfinalne tekme. 08.12. pa bodo zaključne tekme za 7.mesto, 5.mesto, 3.mesto in pa kot zadnje še veliko finale, ki bo po lokalnem času ob 13.00 uri.

Za slovenske ljubitelje odbojke bo še posebej zanimiva skupina B, v kateri igra tudi ekipa Igor Gorgonzola Novara, ekipa naše reprezentantke Ize Mlakar, ki je tudi že na prizorišču prvenstva in poroča v domovino:"Se že veselim prve tekme."

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details