FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Nova Gorica – Dvorana OŠ Milojka Štrukelj, gledalcev 200, sodnika: Tomec (Novo mesto), Markelj (Bled).

Odbojkarice Calcit Volleyja so v devetem krogu srednjeevropske lige, tekma je veljala tudi za deveti krog 1A. DOL za ženske, gostovala v Novi Gorici. S 3:1 (17, -21, 13, 18) jih je premagal GEN-I Volley.

GEN-I Volley: Sillah, Ferlinc 1, Goršek 21, Velikonja Grbac 12, Spanou 17, Forštnarič 8, Mikl (L), Kovac 19, T. Blažič (L), Leben, Jovanović 6, Žigon. Trener: Tilen Kozamernik.

Calcit Volley: Zbičajnik, Kotnik, Mihevc 1, P. Marušič 1, Š. Marušič 1, Mihalinec 7, Vovk 3, Brulec Kostić 8, Zatković 4, Janežič (L), Charuk 6, Jerala, Kaker 15. Trener: Gregor Rozman.

Med tednom sta tako novogoriška kot kamniška ekipa igrali v evropskem pokalu. Novogoričanke so doma v pokalu CEV morale priznati premoč belgijske ekipe Oostende, medtem ko so Kamničanke doma premagale češki PVK Olymp iz Prage.

Varovanke Gregorja Rozmana, ki v zadnjem obdobju ne blestijo ravno s svojo igro, so dvoboj v Novi Gorici začele odlično, saj so na Servis Tine Kaker domačinkam pobegnile na 5:1, vodile so tudi s 6:2. Toda Neli Goršek je s svojimi servisi povzročala pravo paniko med gostujočimi sprejemalkami, dosegla je tri ase, s servisi pa je prenehala ob vodstvu domačink z 9:6. Sledilo je obdobje boljše igre Kamničank, ki so prišle do vodstva s 15:13, nato pa je spet prišlo do težav na sprejemu. Tokrat po zaslugi Milice Jovanović, ki je izvajala kar osem začetnih udarcev. Niz se je končal z novima dvema asoma Gorškove.

V drugem nizu so gostujoče odbojkarice dvignile raven sprejema, boljše so bile tudi na servisu, kar jim je po asu Katje Mihalinec prineslo vodstvo s 15:6. Vodile so tudi s 23:14, vseeno pa se je v končnici skorajda zapletlo, kajti po nekaj lastnih napakah in dveh zaporednih točkah Sare Kovač so se jim domačinke približale na 20:23. Toda Olivera Brulec Kostić in Lucy Charuk sta vendarle zaustavili nalet Novogoričank.

Vendar se je nalet domače ekipe, ki jo vodi Tilen Kozamernik, zato nadaljeval v tretjem nizu, v katerem je bilo vse v znamenju Novogoričank, ki so po zaslugi Kovacove povedle z 8:4, na servis Anne Marie Spanau pa že s 16:7. Spet je bil sprejem tisti, ki je gostjam povzročal največ težav, pomagale niso niti menjave, ne polminutna odmora. Po novi točki Kovacove in vodstvu GEN-I Volleyja z 22:11, je bil tretji niz, ki se je končal s točko Maje Forštnarič, nekdanje igralke Calcit Volleyja, odločen.

Tudi v četrtem nizu so Kamničanke nadaljevale s slabo predstavo, eno najslabših v letošnji sezoni. Do šeste točke so še držale korak z Novogoričankami, z delnim izidom 11:3 pa so jim domačinke pobegnile na neulovljivih 17:9. Tekmo, ki jo bodo morale odbojkarice Calcit Volley čim prej pozabiti, je končala Nuša Ferlinc, o nemoči Kamničank pa govorijo tudi statistični podatki. Njihov sprejem je bil le 35-odstoten, napad 25-odstoten, nasprotnice pa so v štirih nizih dosegle kar 16 asov.

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details