FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

ŠD Antona Ukmarja Koper; gledalcev 50; sodnika: Todorović Vojislav (Ljubljana) in Kramar Franci (Kamnik);

V Kopru zasluženo slavile igralke Šempetra, rezultat 1:3 (-17, 16, -23, -31). V prvoligaški tekmi 9. kroga za dekleta je zadnji četrti niz postregel s pravo dramo z nesrečnim koncem za domača dekleta, ki bi z malo sreče lahko zrežirala rezultat tudi v svojo korist.

Ankaran: Krstić 1, Apollonio, Pangerc, Angelini 4, Medved (L), Uršič 4, Cerovac (cap) 1, Ćorić 30, Trobec 14, Valenčič 19, Trener: Mavrič Sebastjan.

SIP Šempeter: Rituper 11, Božič Mo. (cap) 2, Črnila 9, Žnidar 21, Banko (L), Božič Ma., Lekše 18, Mazej (L), Vrhovnik, Lakovšek 11, Trener: Božič Beno.

V zaključku tekme četrtega niza, ki ni bil primeren za tiste, ki imajo težave z srčnim utripom, je zmanjkalo številk na semaforju, tako, da se je četrti niz v točkah zaključil z 1:3 namesto 31:33 za SIP Šempeter. Sicer pa so igralke Šempetra v pričetku uvodnega niza izkoristile anemično igro domačink, uspele pobegniti na dve ali tri točke razlike ter rutinirano povečevale prednost do končnih 17:25.

V drugem nizu obratna slika prvega niza, tokrat so pobegnile Ankarančanke ter z raznovrstno igro, predvsem v napadu, uspele zaključiti niz v svojo korist 25:16.

Tekma se je pravzaprav začela šele v tretjem nizu, ko so gostje hitro zbežale na 1:6. Nina Pangerc je z odličnim servisom uspela izničiti zaostanek treh točk Ankarana in svojo ekipo pripeljati do izenačenja na 13:13. V nadaljevanju niza je sledilo obojestransko izmenjavanje točk, na obeh straneh mreže pa je prevladovala predvsem dobra igra v napadu. V zaključku niza so bile igralke SIP Šempetra nekoliko bolj zbrane in z nekaj manj napakami slavile s 23:25.

Že v uvodu omenjeni infarktni četrti niz, v katerem so imele tudi Ankarančanke številne priložnosti, da bi ga zaključile v svojo korist, se je predvsem po zaslugi nezaustavljive Anastazije Žnidar zaključil za končno zmago gostujoče ekipe.

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details