FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Shaoxing 2019 - Klubsko svetovno prvenstvo

Ekipa Imoco Volley Conegliano so nove svetovne klubske prvakinje. Vnovič je blestela reprezentantka Italije Paola Ogechi Egonu #18, ki je v finalni tekmi vpisala izjemnih 33 točk in prvič postala z Imoco Volley klubska svetovna prvakinja. Imoco Volley Conegliano : Eczacibasi Vitra Instambul 3:1 (22:25, 25:14, 25:19, 25:21).

Tokratno svetovno klubsko prvenstvo so zaznamovale Evropski klubi, ki so zasedli prva štiri mesta na tunirju: 1. Imoco Volley Conegliano (ITA), 2. Eczacibasi Vitra Instambul (TUR), 3. VakifBank Instambul (TUR), 4. Igor Gorgonzola Novara (ITA), 5. Itambe Minas (BRA), 6. Detil Praia Clube (BRA), 7. Guangdong Evergrande Volleyball club (CHN), 8. Tianjin Bohai Bank volleyball club (CHN).

Finale dveh zvezdnic svetvne odbojke Paole Ogechi Egonu #18 (Imoco Volley Conegliano) in Tijane Bošković #3 (Eczacibasi Vitra Instambul) je tokrat ob soigralkah v svojo korits odločila prva, ki je dosegle neverjetnih 33 točke, med tem ko jih je Tijana prispevala 24 točk. Ob Egonu so v vrsti Imoco Volley dvomestno število točk dosegli še Raphaela Folie in Kimberly Hill (obe po 11). Boškovićevi pa sta se pridružiči soigralki Natalia Pereira (17 točk) in Yeon Koung Kim (15 točk).

V tekmi za tretje mesto je ekipa VakifBank Instambul premagala odbojkarice Igor Gorgonzola Novara s 3:0 (26:24, 25:23, 25:21). Tudi tokrat je dominirala Švedinja Isabelle Haak, ki so jo nasprotnice utalive šele pri 23 točkah. Ob njej se je v tej tekmi pokazala mlada turkinja Ebrar Karakurt z 12 točkami. Srbska naveza Rašić/Ognjenović tokrat ni bila tako prepoznavna kot po navadi. V vsrtah Igor Gorgonzola Novara je bila najučinkovitejša Jovana Brakočević s 14 točkami. Z 10 točkami se ji je pridružila Elisa Vasileva. Iza Mlakar je na zadnji tekmi turnirja vstopila na parket v tretjem nizu, a ni uspela vpisati točke za svojo ekipo. 

84 igralk je skupaj doseglo 2.622 točk na turnirju. Najučinkovitejši igralki tega klubskega svetovnega prvenstva Isabelle Haak (VakifBank) s 122 točkami sledijo Paole Ogechi Egonu (Imoco Volley) 119 točk, Jovana Brakočević (Igor Volley Novara) 115 točk, Tijana Bošković (Eczacibasi) 114 točk...ostale igralke so bile pod 100 točk. Iza Mlakar (Igor Volley Novara) je bila med zadnjimi sedmimi igralkami, ki so vknjižile točke na turnirju -  1 točko.

Naša reprezentantka Iza Mlakar je v dresu Igor Gorgonzola Novara dobila iz klopi priložnost na dveh tekmah. Najprej na polfinalu proti Eczacibasi Vitra Instambul, kjer je vstopila v treh niziv in dosegla eno točko in nato še na tekmi za tretje mesto proti VakifBank, kjer ji pa ni uspelo doseči točke. 

 

  

 

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details