FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Koper – Dvorana OŠ Anton Ukmar.

Na povratni tekmi četrtfinala pokala Slovenije so odbojkarice Calcit Volleyja v Kopru tudi v drugo premagale Ankarančanke z 0:3 (-18, -18, -23) in se uvrstile na zaključni turnir, ki ga bodo 17. in 18. januarju gostile v Kamniku.

Ankaran: Ugrenovič (L), Krstić 1, Čotar, Pangerc, Apollonio 2, Medved (L), Pobeg, Uršič 7, Ćorić 14, Trobec 8, Valenčič 9. Trener: Sebastijan Mavrič.

Calcit Volley: Zbičajnik 1, Kotnik 1, Mihevc 3, P. Marušič 7, Š. Marušič 2, Mihalinec (L), Vovk 11, Brulec Kostić 6, Zatković 14, Janežič (L), Charuk, Jerala 3, Kaker 5. Trener: Gregor Rozman.

V domačem taboru sta pred tekmo zboleli obe podajalki Tara Cerovac in Lia Apollonio, tako da je priložnost dobila mlada Arlen Pobega, sicer še kadetinja, ki pa je z natančnimi podajami uspešno razigravala soigralke v ekipi in s tem odlično izkoristila svojo priložnost igranja v prvi članski ekipi.

V uvodnem niz so domače povedle 2:0, v nadaljevanju so izkušenejše gostje rezultat hitro obrnile v svojo korist, še najbližje so Ankarančanke bile pri rezultatu 10:12. Najlepšo in najdaljšo akcijo prvega niza je po številnih izmenjavanjih zaključila Uršičeva, kar je pomenilo znižanje rezultat na 13:17. Pri gostjah je bila v prvem nizu najučinkovitejša in najbolj zaslužna za zmago Olivera Kostić, Kamničanke so niz dobile z 18:25.

V drugem nizu je gostujoči trener na klopi pustil Kostićevo, kar so domače s pridom izkoristile in do rezultata 13:13 tudi vodile, v nadaljevanju sta se pri Kamničankah razigrali Ana Marija Vovk in Eva Zatković, kar je pomenilo ponovitev rezultata iz prvega niza, 18:25.

V zaključnem nizu je na položaju podajalke pri Calcitu vstopila Špela Marušič namesto Zale Zbičajnik. Domače so skozi celotni niz vodile, v napadu so uspešno zaključevale Ćorić, Trobec in Valenčič in že je zadišalo po četrtem nizu. V zaključku niza, pri rezultatu 23:23, je stvari postavila na svoje mesto Zatkovićeva, ki je bila s 15 točkami tudi najučinkovitejša igralka tekme.

Calcitovke so se tako zasluženo uvrstile na zaključni turnir pokala Slovenije, domače pa bodo svoje priložnosti iskale v nadaljevanju državnega prvenstva.

Avtor: Aleš Šepec

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details