FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Dvorana OŠ Stranje, gledalcev 50.

Druga ženska ekipa Calcit Volleyja je v prvi tekmi desetega kroga 1B. DOL za ženske v dvorani OŠ Stranje premagala Krim s 3:1 (20, -23, 26, 20).

Calcit Volley II: Krašovec, Špoljarič (L), Topič, Lužovec, Javornik, Boisa, Povh, Gojak, Zorman, Žužek, Andrejič, Sitar, Kraševec, Gojak (L). Trener: Aljoša Jemec.

OD Krim: Kolenc, Aj. Ščuka, Deželak, Bavdaž, An. Ščuka, Kaučič, D. Oletič, M. Oletič, Kenda, Alibegič, Jerman. Trener: Jože Časar.

Kamniške odbojkarice so v 1B. DOL za ženske kar štiri od petih tekem izgubile v petem nizu, tudi v prvem delu sezone proti krimovkam. Prav tako je bil zanje peti niz usoden tudi v osmini finala pokala Slovenije proti Luki Kopru, ki je nato v četrtfinalu izločila Krim, ki je bil po devetih krogih 1B. DOL za ženske na drugem mestu, medtem ko so bile Kamničanke pete.

Ekipi, ki sta se dodobra spoznali že v pripravah na letošnjo sezono, prav tako pa s tekem v mlajših selekcijah, sta bili tudi tokrat zelo izenačeni. V prvem nizu so do prednosti prišle domače odbojkarice, ki so bile bolj učinkovite na servise in v napadu, v izenačenem drugem nizu pa so bile v končnici bolj zbrane gostujoče odbojkarice. Še bolj napet je bil tretji niz, ki se je tudi končal na razliko, tokrat pa so bile bolj zadovoljne Kamničanke, ki so se po vodstvu z 2:1 v nizih sprostile ter v četrtem nizu prikazale svojo najboljšo igro in zasluženo prišle do četrte letošnje zmage v državnem prvenstvu.

»Odigrali smo dobro tekmo. Čas je bil, da se dobro delo na treningu odrazi tudi na igrišču. Vidi se, da ekipa počasi napreduje v vseh elementih. Veseli me, da smo bili danes za razred boljši od nasprotnika predvsem v napadu,« ni skrival zadovoljstva po dobri predstavi svojih varovank, Aljoša Jemec, trener druge ženske ekipe Calcit Volleyja.

Avtor: Miha Štamčar

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details