FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana ŠD OŠ Šempeter, gledalcev 140.

V tekmi desetega kroga 1. A DOL za ženske sta se srečali ekipi SIP Šempeter in Nova KBM Branik pri rezultatu 1:1 (22, -20,) je zaradi izpada električne energije prišlo do prekinitve tekme.

V tekmi 10. kroga 1A. DOL za ženske so domačinke pričele silovito in po dveh zaključenih napadih Anastazije Žnidar in as servisu Mojce Božič povedle s 5:1 za prvi odmor gostujočega trenerja. Gostje je v igri držala Anamarija Galić, ki je po dveh zaključnih napadih znižala vodstvo na 7:4.  Po napaki v napadu Tali Lekše so se gostje približale na 9:7. Po odličnem napadu Neje Lakovšek so SIP-ovke prišle do vodstva s 13:10. Po še eni zaključeni žogi Lakovšek je gostujoči trener vzel drugi odmor 14:10. Šempetranke so nadaljevale kot v transu in po zaključenem napadu Žnidar so povedle 16:10. V nadaljevanju niza smo videli štiri napake na servisu na obeh straneh in šempetrske odbojkarice so šle v končnico z vodstvom 18:13. Gostje se niso predale in po zaključenem napadu Lorber Fijok je domači trener Beno Božič vzel prvi odmor 18:14. Sledila je napačna postavitev gostujoče ekipe in domače so vodile že z 20:14. Po dveh odličnih blokih Brine Bračko je bil izid 22:19 in domači trener je vzel drugi odmor. Sledila je razburljiva končnica, v kateri so se gostje po napaki domačink približale na 23:21 in iz igre je odšla Petra Vrhovnik ter v igro Lekše. Takoj je sledil zaključen napad slednje za prvo zaključno žogo, ki jo je realizirala Lakovšek za 25:22.

Domačinke tudi drugi niz začnejo suvereno in po odličnih servisih Božič in napadu Žnidar povedejo 3:0. Gostje v igro takoj vrne Bračkova, ki po dveh dobrih servisih in napaki gostiteljic Mariborčanke prvič povede v vodstvo pri 3:4. Sledil je odličen napad Fijok Lorber in as servis Bračkove za vodstvo 3:6. Sip-ovke se hitro približajo na 5:6, ampak po napaki na kontri žogi za izenačenje je sledil padec v domači igri. Po treh as servisih Fijok Lorber je Božič vzel prvi odmor pri 6:11.  V nadaljevanju niza se domačinke uspejo še približati na 8:11. Na drugi strani se s tem nista strinjali Anita Sobočan in Maja Košenina, ki sta Mariborčanke popeljali na varno razdaljo 8:14, domači strateg je poizkusil z novim odmorom. Po odličnem bloku Fijok Lorber gostje vodijo 13:19. Domačinke so še zadnjič poskusile približati ob koncu niza in po napaki Košenine v napadu je gostujoči trener Radovan Gačić vzel prvi odmor pri 18:22. Po dveh zaključenih napadih Lekšetove in Lakovškove je bil Gačić primoran vzeti še drugi odmor 20:22. Sledil je odličen napad Ele Pintar za vodstvo Mariborčank z 20:23. Prvo zaključno žogo je za gostje priborila Sobočan in Mariborčanke so po napaki v napadu Lakovšek dobile drugi niz z 20:25.

Šempetranke ponovno pričnejo suvereno tretji niz in po odličnem servisu Črnile in napadu Žnidar povedejo 4:0 za prvi odmor gostujočega trenerja. Gostje se po dobrem bloku Fijok Lorber približajo na 6:4. Sledila je serija zaključenih napadov na obeh straneh, kjer pa so gostje po napadu Sobočan prvič izenačile na 8:8. Po as servisu Pinter pa tudi povedle 8:9. Nadaljevanje je bilo izenačeno, dokler na servis ni prišla Sobočan, ki je po as servisu za 10:12 prisilila domačega trenerja v prvi odmor. Domačinke po napadu Samante Rituper izenačile na 12:12. Gostujoči trener je bil po odličnem bloku Lekše za 15:14 primoran še drugič poseči po prekinitvi, saj so gostiteljice osvojile tri točke v seriji. Sledila je serija pri Mariborčankah, ki so po dveh dobrih servisih Košenine povedle 15:17. Domačinke se niso predale in ponovno povedle 18:17 po dveh napadih Lekše. Gostje so še enkrat izenačile, tokrat na 19:19. Sledila je napaka v napadu Lekše in Božič se je odločil za odmor pri 19:20, med razburljivim nadaljevanjem pa smo bili priča prekinitvi tekme zaradi izpada električne energije.

Avtor: SIP Šempeter

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details