FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana VŠD Hoče, gledalcev 80, sodnika Melavc Tomaž, Mesarič Franc.

V desetem krogu 1. A DOL za ženske sta se ob 19. uri pomerili domača ekipa OK Formis in gostujoča ekipa Ankarana, ki je bila boljša z rezultatom 1:3.

OK Formis: Keglevič (C) 1, Bavdaž 6, Halužan Sagadin, Godec 8, Gradišnik Klanjšček 11, Štampar, Šalamun, Pravdič 4, Radanović 21, Zupan(L), Detiček 1, trenerja: Dušan Jesenko in pomočnik Sebastijan Zorenč.

Ankaran: Tozan (L), Krstić, Apollonio, Pangerc, Angelini 7, Medved (L), Uršič 6, Cerovac (C) 2, Ćorić 20, Trobec 10, Valenčič 17, trener: Mavrič Sebastijan.

 Tekmo so bolje pričele domače igralke, saj so pri osmi točki vodile za dve. A je bilo v nadaljevanju na domači strani storjenih preveč napak. Gostje so povedle že sredi niza, a so jih domače v zaključku niza znova ujele. Domače so bile znova žrtev neizkušenosti, saj je Ankaran niz dobil na razliko.

V drugem nizu so domačinke že od začetke pokazale več odločnosti in z odličnimi servisi Sare Radanović povedle z 8:2. Pri 16. točki so se gostje približale zgolj na dve točki razlike, pred koncem niza povedle za dve (21:19). Tokrat so domačinke stopile na plin in niz dobile s 25:23.

V tretjem nizu pa so gostje vodile skozi ves niz. V napadu je v ospredje stopila Sara Valenčič, soigralke pa so ji sledile v obrambi. Kljub boljšemu sprejemu servisa, je bil napad na domači strani preprosto preslab. Gostje so tako niz dobile s šestimi točkami prednosti.

V nadaljevanju so domače odbojkarjice popustile že v začetku niza, saj so gostje vseskozi vodile s prednostjo štirih točk, na koncu pa so prednost povečale še za točko več.

Najboljša igralka na igrišču je bila Sara Radanović z 21 doseženimi točkami, kar vseeno ni bilo dovolj, da bi domače lahko osvojile svojo drugo točko v letošnjem prvenstvu.

 Avtor: Formis

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details