FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe OK Triglav Kranj. 

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MARIBOR - 18.02.2020 - 18.00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA 2019/2020:

 Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

Fotografija osebe Calcit Volley.

Fotografija osebe OK Formis.

Fotografija osebe Žok Roto-Kema Puconci.

Fotografija osebe Odbojkarski Klub SIP Šempeter v Savinjski dolini.

Fotografija osebe Korvolley.

 

  

Sezona 2019-2020

Dvorana VŠD Hoče, gledalcev 80, sodnika Melavc Tomaž, Mesarič Franc.

V desetem krogu 1. A DOL za ženske sta se ob 19. uri pomerili domača ekipa OK Formis in gostujoča ekipa Ankarana, ki je bila boljša z rezultatom 1:3.

OK Formis: Keglevič (C) 1, Bavdaž 6, Halužan Sagadin, Godec 8, Gradišnik Klanjšček 11, Štampar, Šalamun, Pravdič 4, Radanović 21, Zupan(L), Detiček 1, trenerja: Dušan Jesenko in pomočnik Sebastijan Zorenč.

Ankaran: Tozan (L), Krstić, Apollonio, Pangerc, Angelini 7, Medved (L), Uršič 6, Cerovac (C) 2, Ćorić 20, Trobec 10, Valenčič 17, trener: Mavrič Sebastijan.

 Tekmo so bolje pričele domače igralke, saj so pri osmi točki vodile za dve. A je bilo v nadaljevanju na domači strani storjenih preveč napak. Gostje so povedle že sredi niza, a so jih domače v zaključku niza znova ujele. Domače so bile znova žrtev neizkušenosti, saj je Ankaran niz dobil na razliko.

V drugem nizu so domačinke že od začetke pokazale več odločnosti in z odličnimi servisi Sare Radanović povedle z 8:2. Pri 16. točki so se gostje približale zgolj na dve točki razlike, pred koncem niza povedle za dve (21:19). Tokrat so domačinke stopile na plin in niz dobile s 25:23.

V tretjem nizu pa so gostje vodile skozi ves niz. V napadu je v ospredje stopila Sara Valenčič, soigralke pa so ji sledile v obrambi. Kljub boljšemu sprejemu servisa, je bil napad na domači strani preprosto preslab. Gostje so tako niz dobile s šestimi točkami prednosti.

V nadaljevanju so domače odbojkarjice popustile že v začetku niza, saj so gostje vseskozi vodile s prednostjo štirih točk, na koncu pa so prednost povečale še za točko več.

Najboljša igralka na igrišču je bila Sara Radanović z 21 doseženimi točkami, kar vseeno ni bilo dovolj, da bi domače lahko osvojile svojo drugo točko v letošnjem prvenstvu.

 Avtor: Formis

Prva liga v zaključni del prvenstva See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details
Calcit tudi v drugo ni uspel proti Madžarkam See more details
Imoco do drugega pokala COPPA ITALIA See more details