FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Nova Gorica

Odbojkarice Calcit Volleyja so osvojile naslov državnih mladinskih prvakinj. V polfinalu so Kamničanke odpravile Novo KBM Branik, v velikem finalu pa so se razveselile zmage nad Gen-i Volleyjem.

Kamniške mladinke so že na območnem prvenstvu najavile, da bodo tudi v letošnji sezoni skušale priti do zadnje stopničke državnega prvenstva. Na Jesenicah so na območnem prvenstvu brez izgubljenega niza premagale domačinke turnirja in Logatec. Tudi na turnirju osmine finala v Žirovnici so po zmagi nad domačinkami v tekmi za prvo mesto spet premagale Logatčanke, v četrtfinalu pa so v Ljubljani premagale tako Krim I kot Gimnazijo Šiško. Na prvo težavo so naletele šele na polfinalnem turnirju v Šempetru, ko so oddale tudi svoj edini niz na poti do zaključnega turnirja. V prvi tekmi turnirja jim ga je odvzel GEN-I Volley, vendar navkljub temu zmaga varovank Aljoše Jemca ni bila vprašljiva, saj so tie-break dobile s 15:7, z 2:0 pa so nato premagale še Šempetranke.

Svoj zmagoviti pohod so Kamničanke nadaljevale tudi na zaključnem turnirju v Novi Gorici. V polfinalu so imele proti branilkam naslova nekaj več težav le v prvem nizu, ko pa so se razigrale, so bile Mariborčanke nemočne v drugem nizu. Veliko bolj izenačen je bil drugi polfinalni obračun med kranjskim Triglavom in Novogoričankami, z 2:0 (24, 20) pa so se na koncu zmage veselile domače odbojkarice. V tekmi za tretje mesto je Nova KBM Branik z 2:1 (-16, 13, 12), v velikem finalu pa je bilo z izjemo drugega niza, spet vse v znamenju mladink Calcit Volleyja. Že v prvem nizu so Kamničanke prevladovale v vseh elementih igre, v drugem so »padle« na sprejemu, posledično tudi v napadu, toda po izgubljenem nizu so kamniške odbojkarice, ki večinoma igrajo v 1B. DOL, medtem ko sta Eva Zatković in Manja Jerala članici prve kamniške članske ekipe, potrdile svojo premoč v letošnji sezoni. Za prvi naslov mladinskih državnih prvakinj Calcit Volleyja.

»Čestitke dekletom, turnir so odigrale za čisto desetko. Še posebej težka s psihološkega vidika je bila tekma proti Novi KBM Braniku, saj gre za tradicionalno za našega največjega tekmeca. Tudi Novogoričanke so se pred domačimi navijači izkazale za zelo nevarne nasprotnice. Veseli me, da so dekleta obe tekmi odigrale maksimalno osredotočeno in brez strahu. Pohvaliti gre prav vse, danes smo imeli v igrišču praktično na vseh položajih razigrano igralko. Ta rezultat je nagrada dekletom za potrpežljivost in garanje na treningu, obenem pa spodbuda za prihodnje mesece, ko nas čaka še veliko dela,« je po osvojenem naslovu dejal Aljoša Jemec, trener mladink Calcit Volleyja.

Naslov mladinskih državnih prvakinj so za Calcit Volley osvojile: Eva Zatković, Manja Jerala, Lana Žužek, Naja Boisa, Živa Javornik, Anja Zorman, Zala Špoljarič (L), Veronika Povh, Tina Topič, Milla Andrejič, Zala Krašovec, Tara Gojak, Noemi Žvegla, Maja Ifko, Nika Kraševec. Trener: Aljoša Jemec, pomočnica trenerja: Tjaša Gadža.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details