FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Kranj - Športna dvorana Zlato polje, Kranj. Tekma G.S.V Ptuj - ŽOK Triglav Kranj, Gledalcev: 50.                     

Odbojkarice ŽOK Triglava Kranja so na tekmi 10. kroga 1B. DOL za ženske s 3:1 (-21, 19, 20, 21) premagale vodilno ekipo prvenstva, ŽOK G.S.V. Ptuj.

Tekmo so boljše začele domačinke in sicer z vodstvom s 3:0. Lepo sta se v bloku ujeli Katjuša Mohorič in Kaja Gimpelj za 5:2. Na začetku seta so prevladovali močni napadi s sredine na obeh straneh in pri rezultatu 9:6 za domače, je bil Ptuj prisiljen v prvi timeout. Ta jim ni pomagal, v bloku sta sodelovali Naja Metelko ter Julija Mohorič. Ptujčanke so se pobrale s pomočjo napada na sredini ter dobrih servisov in izenačile na 13. Takrat je trener Triglavank Borut Kralj vzel timeout, po katerem se domačinke niso zbrale in padec koncentracije se je poznal predvsem na servisu (16:19 za Ptuj). Pri rezultatu 16:21 smo na domači strani videli še menjavo podajalke in korektorke (Pavlič in Nagode v igro). Set se je brez pretresov zaključil z rezultatom 21:25 za Ptuj. 

Drugi set se je začel izenačeno, videli smo precej neizsiljenih napak. Triglav je povedel s pomočjo dobrih blokov in napadov dvojčic Mohorič (15:12) nato pa se je na servisu izkazala Naja Metelko z winnerjem in asom (17:12), takrat pa so gostje vzele timeout. Točke so bile izjemno dolge, z atraktivno igro. Pri 19:18 smo videli timeout za domače, ki so ga dobro izkoristile (Mohar blok out). Pri 21:18 so Ptujčanke poskusile še s timeoutom, pri 22:18 pa še z menjavo a ni pomagalo nič. Ptuj je ostal na 19 točkah. 

Tretji set je šel odlično na roke Triglavankam. Našle so se v napadu in servisu ter povedle s 6:1 ter prisilile gostje v timeout. Pri 7:1 so Ptujčanke poizkusile z menjavo napadalk ter pri 10:4 ponovno z menjavo. Nato so se vloge malo obrnile, Ptujčanke so se z agresivnimi napadi in atraktivno igro vrnile na 12:9. Triglavanke se niso pustile in spet prišle do razlike 15:9, nato pa je še Mohar dosegla dva winnerja za 17:9. Razpad sistema gostujoče ekipe jih je na tej točki prisilil v timeout. Največja težava za Triglavanke se je pojavila, ko se gostje nadoknadile razliko 20:13 na 21:19. Domačinke so takrat igro spet vzele v svoje roke ter napadi in bloki zaključile set na 25:21. 

V četrtem setu so do sedaj neporažene Ptujčanke začele boljše in vodile s 7:6. Triglavanke so borbeno izenačile na 8. Bili smo priča nekaj negodovanja nad sodniki na ptujski strani. Stres se jim ni obrestoval, naredile so še dve izsiljeni napaki. Po neubranljivem napadu Kaje Gimpelj za 11:8 so gostje morale vzeti timeout. Z winnerjem in blokom Langusovi je Ptuj prevzel vajeti in povedel s 15:14. Z dobrim izkoriščanjem kranjskega bloka so gostje povedle še z 19:17. V kranjski ekipi pa sta dvojčici Mohorič spet odlično napadali, nato pa je še Kaja Gimpelj z winnerjem omogočila izenačenje na 20. Julija Mohorič z napadom s sredine poskrbi še za vodstvo z 21:20 in prišlo je do zadnjega timeouta na tekmi. Prestop druge linije na ptujski strani ter winner Kaje G. je dal krila Juliji Mohorič, ki je naredila še blok. Razpoložena Kaja Gimpelj pa je na servisu za zaključek presenetljive tekme dosegla še as (25:20). Triglavanke so tako premagale do sedaj neporažene prvouvrščeno ekipo s Ptuja. 

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details