FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Kladno – Športna dvorana Kladno, gledalcev 150, sodnika: Rusinoiu (Romunija), Selin (Ukrajina).

PVK Olymp Praga: Kalhousova 2, Purchartova 14, Denisova 22, Stankova 14, Simanova 13, Komarkova 12, Fomenkova, Jakuškina, Cerna, Oveckova 5, Peskova (L), Smutna 2. Trener: Stanislav Mitač.

Calcit Volley: Zbičajnik, Kotnik, Mihevc 4, P. Marušič 12, Vovk 6, Brulec Kostič 24, Zatkovič 14, Janežič (L), Charuk, Jerala 4, Kaker 11. Trener: Gregor Rozman.

Kamniške odbojkarice so za napredovanje v drugi krog pokala Challenge na Češkem potrebovale dva niza, vendar so do drugega prišle šele v t. i. zlatem nizu, v katerem sta se najbolj izkazali Olivera Kostić Brulec in Eva Zatković, ki je dosegla tudi zadnji dve točki na tekmi. V drugem krogu bo Calcit Volley igral proti madžarski ekipi Bekescsabai, ki jo vodi slovenski trener Vasja Samec. Prva tekma bo na sporedu med 21. in 23. januarjem, povratna pa med 2. in 4. februarjem.

Varovanke Gregorja Rozmana, ki jim v zadnjem času ne gre vse po načrtih, so v dvoboj s Pražankami vstopile odločno in z asom Polone Marušič povedle s 7:2. Na sredini niza so se jim domače odbojkarice, ki so nekoliko zmanjšale število lastnih napak, približale na dve točki zaostanka, zadnjič pri izidu 17:15, vendar je Olivera Brulec Kostić z dvema uspešnima napadoma svoji ekipi zagotovila štiri točke prednosti (19:15), kar je bilo dovolj za vodstvo z 1:0 v nizih.

V začetku drugega niza so Kamničanke popustile na sprejemu, saj je Pavlina Simanova dosegla zaporedna asa, za nameček pa je bila nato v bloku uspešna še Barbora Purchartova. Pražanke so začetno vodstvo s 4:1 brez večjih težav držale skozi celotni niz, tudi zato, ker so imele gostje težave z učinkovitostjo v napadu, na drugi strani sta se ob Karini Denisovi razigrale še druge Simanova in Purchartova. Kamničanke so v končnici niza zaostanek šestih točk (13:19) znižale na štiri (16:20), nato pa so domačinke dosegle pet zaporednih točk.

Tudi v tretjem nizu so se nadaljevale težav Kamničank z učinkovitostjo v napadu, kjer Brulec Kostićeva ni zmogla vsega bremena. Na drugi strani se je trojki Denisova, Simanova in Purchartova pridružila še Romana Stankova, ki je z uspešno zaključenim napadom domačinkam priborila sedem točk prednosti (19:12). Nekaj upanja sta gostujoči ekipi vlili Brulec Kostićeva in Eva Zatković, a na manj kot štiri točke zaostanka Kamničanke niso prišle. Vodstvo z 2:1 v nizih je potrdila Purchartova.

V četrtem nizu so Čehinje z blokom Simanove Kamničankam pobegnile že za šest točk (12:6), ki pa so se z blokom Zatkovićeve domačinkam približale na točko zaostanka (11:12). Sledil je nov padec zbranosti v kamniški ekipi, tako da so Pražanke s tremi zaporednimi točkami spet prišle do varnih plus štiri (15:11). V še težjem položaju so bile calcitovke po novi točki odlične Denisove (18:13), razlika petih točk pa je bila tudi ob koncu niza.

Toda, ko je bilo najbolj potrebno, so odbojkarice Calcit Volleyja prikazale najboljšo igro. Z dvema zaporednima točkama Polone Marušič so povedle s 5:2, prednosti pa nato niso več izpustile iz rok. Ob izkušeni Brulec Kostićevi se je najbolj izkazala Zatkovićeva, ki je z dvema uspešnima napadoma zapečatila usodo Pražank, Kamničanke pa popeljala v drugi krog pokala Challenge. Lani so v tem tekmovanju prišle do četrtfinala.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details