FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Hoče

Formis: Bavdaž 3, Keglevič, Ertl, Radanović 6, Godec 4, Detiček 2, Gradišnik Klajnšček 5, Pravdič 3, Štampar 8, Šalamun, Halužan Sagadin 1, Zupan (L). Trener: Dušan Jesenko.

SIP Šempeter: Rituper 1, Božič Mo. 3, Črnila 1, Praunseis 12, Žnidar 7, Božič Ma., Lekše 7, Vrhovnik 1, Lakovšek 8, Banko (L), Mazej (L). Trener: Beno Božič.

Ekipi sta v tekmo krenili dokaj izenačeno. Po seriji napak domačink pa je bil ob rezultatu 7:11 Dušan Jesenko prisiljen vzeti prvi odmor. Pri 9:13 je v dvorani zavladala tema, kot posledica izpada elektrike. Tekma se je po približno dvajsetih minutah nadaljevala, gostje pa so stopnjevale pritisk na mlado ekipo Rogožank. Niz se je zaključil z desetimi točkami prednosti gostujočih odbojkaric, pri katerih je bilo doseganje točk lepo porazdeljeno na celotno ekipo.

Domačinke so v drugi niz krenile odločneje in bolje servirale. Šempetranke so kasneje ujele priključek na 10:10 Igra domačink je kljub posredovanju trenerja zatem razpadla, gostujoči strateg Božič pa si je lahko privoščil nekaj menjav. Kljub temu je spremenjena zasedba niz gladko pripeljala do konca z veliko prednostjo. Največ točk s servisom je dosegla Žnidarjeva.

V tretjem nizu so domačinke kazale le še blag odpor nasprotnicam. Na servisu je statistiko nekoliko popravila Ronja Štampar, kasneje je dobro servirala še Pravdičeva, ki je nasprotnice nekoliko vrgla iz igre. To je trenerja Šempetra prisililo v odmor pri sedemnajsti točki. To je gostje vrnilo v ritem, vendar so sledili še dobri servisi Detičkove, ki je prav tako dosegla as. To ni zadoščalo za več kot približanje na manj kot tri točke zaostanka. Tekma se je končala s suvereno zmago Šempetrank.

Ronja Štampar, odbojkarica Formisa: »Spet nam je zmanjkala koncentracija, predvsem v začetku je bilo preveč napak na servisu. S tako nizko stopnjo energije v igri je težko premagati tako kvalitetnega nasprotnika.«

Beno Božič, Trener SIP Šempeter: »Izpad elektrike nas ni zmedel, vesel sem, da so moje punce pokazale karakter in z visokim vodstvom omogočile igranje tudi nekaterim manj izkušenim soigralkam. Leto je lepo zaključiti z zmago, z mislimi pa smo sedaj že na finalnem turnirju v pokalnem tekmovanju.«

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details