FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Dvorana OŠ Stranje, gledalcev 60, sodnika Vrenko Jure, Suljkanović Amir.

Odbojkarice druge ženske ekipe Calcit Volleyja so v enajstem krogu 1B. DOL za ženske doma premagale Ljutomer s 3:0 (12, 24, 18).

Calcit Volley II: Krašovec, Špoljarič (L), Topič, Lužovec, Javornik, Boisa, Povh, Gojak, Zorman, Žužek, Andrejič, Sitar, Kraševec, Gojak (L). Trener: Aljoša Jemec.

ŽOK Ljutomer: Petek, V. Kosi, N. Kosi, Rosić, Kutnjak, Makoter, Anželj, Vnuk,  Rakuša, Hochstatter, Nedok. Trener: Andrej Tot.

V prvem delu sezone so Ljutomerčanke pred svojimi navijači brez izgubljenega niza premagale drugo kamniško žensko ekipo, ki je v nadaljevanju prvenstva kar štiri tekme izgubila v tie-breaku. V prejšnjem krogu so varovanke Aljoše Jemca v svoji dvorani s 3:1 premagale Krim, še bolj prepričljive pa so bile v današnjem dvoboju z Ljutomerčankami, ki jim niso prepustile niti niza.

Že v uvodnem nizu so Kamničanke prevladovale v vseh elementih igre. Po zaslugi boljšega servisa in učinkoviti igri v napadu so v prvem nizu gostjam prepustile le 12 točk, v drugem pa je bila igra veliko bolj izenačena. Ekipi sta se menjavali v vodstvu, v končnici pa so bile vendarle bolj zbrane domače odbojkarice, ki so se v tretjem nizu spet sprostile, povedle že v samem uvodu, z dobro igro nadaljevale do konca in prišle do zaslužene zmage.

»Pričakovali smo težjo tekmo, vendar smo relativno lahko prišli do zmage. Bolj napet je bil le drugi, ki smo ga rešili v svojo korist šele v končnici. Viden je napredek v igri, saj smo proti istemu nasprotniku še pred dvema mesecema gladko izgubili. Pozitivno je tudi to, da smo lahko prihranili nekaj energije za jutrišnji zaključni turnir mladink v Novi Gorici,« je bil po zmagi svojih varovank zadovoljen trener Calcit Volleyja II Aljoša Jemec.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details