FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Ljubljana

Evropsko prvenstvo v odbojki za ženske 2021 bo potekalo v Srbiji, Romuniji, Bolgariji in na Hrvaškem. Slovenske odbojkarice si bodo mesto med 24 reprezentancami, ki se bodo podale v boj za evropski naslov, skušale zagotoviti v kvalifikacijah. Slednje se bodo začele avgusta prihod

Evropska odbojkarska konfederacija (CEV) je na včerajšnji seji potrdila še zadnjo kandidaturo držav organizatoric evropskega odbojkarskega prvenstva za ženske 2021. Potem, ko so Srbija, Romunija in Bolgarija že pred časom izpolnile vse zahteve CEV, je to zdaj storila še Hrvaška in postala četrta prirediteljica prvenstva Stare celine.

Slednje se bo odvijalo avgusta oz. septembra 2021, nanj pa so poleg držav gostiteljic neposredno že uvrščene Italija, Nizozemska, Turčija, Rusija, Nemčija, Poljska, Belgija in Azerbajdžan, torej najboljše ekipe z evropske lestvice. Slovenske odbojkarice, ki v razvrstitvi evropske zveze trenutno zasedajo 21. mesto, se bodo avgusta prihodnje leto podale v kvalifikacije in si skušale zagotoviti še tretjo uvrstitev med evropsko elito.

Na letošnjem prvenstvu, ki so ga gostile Turčija, Poljska, Slovaška in Madžarska, so Slovenke pod vodstvom Alessandra Chiappinija vknjižile prvo, zgodovinsko, zmago za Slovenijo, prav tako pa se jim je iz skupinskega dela prvenstva uspelo prebiti v izločilne boje, prvenstvo pa so zaključile na 16. mestu.

Evropsko prvenstvo za moške, na katerem bo slovenska izbrana vrsta branila srebrno odličje, boso skupaj gostile Poljska, Češka, Estonija in Finska.

Avtor: OZS

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details