FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

ŠD Antona Ukmarja Koper; gledalcev 50; sodnika: Kern Matjaž (Kranj) in Klinar Nejc (Žirovnica).

V 11. krogu prvoligaškega tekmovanja za dekleta so bile Ankarančanke blizu osvojeni točki, odbojkarice Calcit Volleyja so v Kopru gladko osvojile uvodni niz, v nadaljevanju so se morale pošteno potruditi za končno zmago 1:3 (-11, -23, 25, -19).

Ankaran: Apollonio, Pangerc 1, Angelini 9, Medved (L), Uršič 4, Cerovac (cap) 3, Ćorić 19, Trobec 14, Valenčič 9, Trener: Mavrič Sebastjan.

Calcit Volley: Zbičajnik, Kotnik, Mihevc 5, Marušič P. 12, Marušič Š. 3, Vovk 14, Kostić (cap) 22, Zatković, Janežič (L), Charuk, Jerala 5, Kaker 7, Trener: Rozman Gregor.

V uvodu so igralke Calcit Volleyja hitro povedle 0:6, domačim nikakor ni stekla igra v napadu, ob mreži višje gostje so v nadaljevanju rutinirano zaključile prvi niz v svojo korist 11:25.

Calcitovke so pričele drugi niz v enaki zasedbi s pričetka tekme, Vovk, Kaker, Kostić, Marušič Polona, Jerala, Marušič Špela in prosta igralka Janežič. V uvodu drugega niza približno enaka slika iz prvega, domače napadalke Trobec, Valenčič in Ćorić niso uspele prebiti visokega gostujočega bloka oz. so bile žoge plen igralk v polju. Pri rezultatu 10:16 za Calcit je kazalo da je za domače niz izgubljen, ko je s klopi v igro na servis vstopila Pangerc in z odličnimi začetnimi udarci so Ankarančanke uspele rezultat izenačiti na 17:17. Do zaključka niza sta se ekipi izmenjavali v vodstvu, pri rezultatu 23:23 so imele domače svoje priložnosti, da bi zaključile niz v svojo korist, na koncu so prevladale izkušnje najučinkovitejše gostujoče igralke Kostićeve, kar je pomenilo 23:25 za Calcit.

Tretji niz, ki so ga domače pričele v postavi Angelini, Cerovac, Valenčič, Uršič, Ćorić, Trobec ter libero Medved, so gostiteljice uspele zadržati nivo igre iz zaključka drugega niza ter gostjam niso dovolile prevelike točkovne prednosti. V nadaljevanju sta se pri Ankaranu razigrali napadalki Trobec in Ćorić ter Angelini kot centralna igralka, kjer je bilo največ prostora za osvajanje domačih točk. V zaključku niza je bil rezultat izenačen na 23 točki, gostje so imele prvo zaključno žogo, ki so jo domače uspele izničiti ter izkoristile svojo prvo zaključno, kar je pomenilo več kot zasluženo 27:25 za Ankaran.

V četrtem nizu do 20. točke so Ankarančanke držale priključek in tekma je bila odprta, v nadaljevanju je nekaj preveč zgrešenih servisov ter nekoliko premalo učinkovita igra v napadu na domači strani pomenilo zmago z 19:25 za osvojen niz in tekmo za Calcit Volley. 

Avtor: Aleš Šepec

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details