FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Zadar - športna dvorana Krešimirja Čosica - srednjeevrospko prvenstvo U17

Slovenska odbojkarska reprezentanca U17 je na srednjeevropskem prvenstvu v Zadru osvojila 3. mesto in se uvrstila v dodatne kvalifikacije, ki vodijo na EP U17.

SLO reprezentanca U17: Urška Cikač, Nika Milošič, Adela Škoflek, Selena Leban, Ula Gorjup, Anja Vovk, Žana Godec, Taja Gradišnik Klanjšček, Julija Grubišič Čabo, Isa Ramič, Neja Čižman, Ivana Žana Halužan Sagadin. Selektor Samo Miklavc,  pomočnika Borut Kralj ter Rosana Krajnc, statistik Sebastjan Mavrič.

Reprezentanca je na tridnevnem srednjeevropskem prvenstvu v Zadru igrala uvodoma v zelo težki skupini B, kjer so nastopele skupaj s Slovaško, Madžarsko in Izraelom. V skupini A pa so bile poleg domače reprezentance Hrvaške še Češka, Austrija in Ciper.

V skupiniskem delu so naša dekleta premagala za uvod Slovaško s 3:2 in nato še Madžarsko pravtako s 3:2. V tretji tekmi skupine so bile boljše še od Izraela s 3:0. 

Na domačem parketu močna Hrvaška reprezentanca je bila v polfinalu s 3:1 boljša od naše izbrane vrste in tako so se naša dekleta morala podati v boj za 3. mesto prvestva. V tekmi za brom so varovanke Sama Miklavca zanesljivo premagale reprezentanco Češke s 3:0 (25:18, 25:17, 25:20) in se tako veselile nove medalje iz srenjeevropskih tekmovanj.

V finalni tekmi so Slovakinje gladko odpravile domačo reprezentanco Hrvaške s 3:0 (25:12, 25:11, 25:12) in se tako direktno uvrstile na EP U17. Hrvaška, Slovenija, Češka in Madžarska pa bodo igrale dodatne kvalifikacije konec parila; skupaj s še 16 preostalimi reprezentancami stare celine. 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details