FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

3.Odprto prvenstvo Slovenije v mini odbojki U-11 Iskra AMS

 Šempeter, 18. januar 2020

Odbojkarski klub Sip Šempeter, ki združuje moško in žensko odbojko, je pod vodsrvom gonilne sile in predsednika Sebastijana Cilenška vnovč pokazak obilo skrbi za razvoj odbojke in odbojkarskega podmladka v Sloveniji ter vnovič organiziral velik turnir v kategoriji U-11 oz. letnik 2009 in mlajši. Odbojkarice ANKARANA so v finalni tekmi bile boljše od vrstnic iz PREVALJ.  

Za enodnevno odbojkarsko doživetji mladih upov in  dobro počutje mladih odbojkaric in odbojkarjev je organizator povezal kar tri kraje Šempeter, Braslovče in Prebold oz. tri društva. Turnir se je odigral na kar 12-ih igriščeih. 

Med 30 ekipami v kategoriji deklic so bile najuspešnejše odbojkarice ANKARANA, ki so v finalu premagale PREVALJE. V tekmi za tretje mesto pa so se zmage veselile odbojkarice WEILER VOLLEY ZREČE, saj so premagale ekipo OK VITAL VOLLEY.

1 DSC 6967 1 DSC 6960

1 DSC 6949

Da so Šempeterski odbojkarski delavci in ljubitelji odbojke v tem kraju  izjemni organizatorji, ni nikakršnih dvomov.  Še enkrat več so prepričali javnost, da so zaupanja vredni tudi za največje oz. velike odbojkarske projekte. S tem tekmovalnim dogodkom, odprto prvenstvo v MINI odbojki, pa pošiljajo iz Odbojkarskega kluba Šempeter še eno pomembno sporočilo stroki, ki bdi nad razvojem odbojke v Slovenskem športnem prostoru.

1 DSC 6832 1 DSC 6801

Čeravno je bila odbojkarska sobota dolga in naporna za mlade športnice in športnike, so se le ti še kako razveselili zaključnega pozdrava predsednika domače kluba, ki jih je ob zahvali za udeležbo in lepo odbojakrsko igro povabil že na 4.odprto prvenstvo MINI odbojke, ki bo 16.01.2021! 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details