FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Kranj -  ŠD Zlato polje, gledalcev 40

V 12. krogu 1B. DOL za ženske so se v Kranju srečale odbojkarice domačega ŽOK Triglava Kranja in gostje iz ŽOK Ljutomera. S 3:0 (23, 20, 21) so bile uspešnejše domačinke, ki tako ohranjajo peto mesto na prvenstveni lestvici.

Ljutomerčanke so tekmo odprle z winnerjem. Priča smo bili dobrim napadom na obeh straneh, nakar so Triglavanke pobegnile na 5:3 ter z blokom še na 6:3. Z nekaj napakami Ljutomerčank je Triglav uspešno držal prednost še do 8:5, nato pa smo videli nekaj zmede v obrambi, s čimer so se gostje približale na 8:7. Metelko in Mohorič J. sta dobili priložnost za enonožni napad, Triglavu je zopet uspelo pobegniti (10:7). Ljutomerčanke so se pobrale pri rezultatu 11:11, a so gostiteljice s pomočjo Langusove ušle na 15:12 in prisilile gostje v prvi timeout. Prvi niz se je nadaljeval z dobrimi napadi Mohoričeve na sredini. Pri rezultatu 18:15 smo videli domačo menjavo na servisu (Fučka iz igre, Pavlič na servis). Pri 20:16 je Andrej Tot zahteval še drugo prekinitev, ki je malo zmedla kranjska dekleta. Ljutomer je dobro izkoriščal kranjski blok v napadu (pri 22:21 še timeout domačih ter pri 23:22 zopet menjava Pavlič - Fučka), a se je set vseeno zaključil v prid domačinkam (25:23). 

Metelko N. je začela odlično na servisu z dvema winnerjema, tudi naslednje igralke so pritisnile na servisu in prevzele pobudo tudi v drugem setu.Pri 8:3 so se gostje poskušale pobrati s timeoutom. Triglavanke so še dobro izvajale začetne udarce in prišle do rezultata 10:5, potem pa so gostje po zaslugi Petkove in Sakovičeve v napadu ter Kutnjakove na servisu zmanjšale razliko na 10:8 (timeout domačih). Triglavanke so se pobrale, predvsem je dobro odigrala Katjuša Mohorič na sredini in prisilila Ljutomer v timeout pri rezultatu 16:11. Sakovič in Kutnjak sta v napadu rešili Ljutomer in zmanjšali razliko (17:16). Po udarcu Nagodetove izven igrišča, so domačinke zopet izvedle menjavo Fučka - Pavlič. Makoter se ni zmedla in je prvič povedla Ljutomer v vodstvo (17:18). Kranjska klop je zahtevala odmor, ki pa igralkam ni pomagal, Ljutomer je pobegnil na 18:20. Sledila sta neizsiljena napaka in blok J. Mohorič in videli smo izenačenje na 20. točki. Dobri servisi Pavličeve so nato pripeljali Triglavanke do zaključka niza s 25:20. 

V začetku 3. seta smo videli največ opaznih točk s strani Sakovičeve (Ljutomer) in Langusove (Triglav) in izenačenje na 4:4. Triglav se je pred domačim občinstvom nato spet zbral in z lepim napadom Fučke in blokom Nagodetove pobegnil na 10:5 (timeout Ljutomer). Domačinke so nadaljevale dobro, še posebej J. Mohorič in pri 13:7 smo videli še en timeout Ljutomerčank. Ta se jim je obrestoval, Petkova in Sakovičeva sta se izkazali v napadu (13:10). Julija Mohorič je nato prekinila serijo Ljutomerčank z blokom. Videli smo boljšo zbranost na domači strani, Triglavanke so povečale vodstvo še na 20:12, takrat smo spremljali menjavo podajalk na strani Ljutomerčank. Po nekaj napakah domačink (21:16) je domači trener Kralj posegel po prekinitvi. Na obeh straneh smo videli dobre napade Petkove in Mohorič K. na sredini, a bolj močan je bil Triglav. Tretji niz se je zaključil s 25:21, tri točke so ostale na Gorenjskem. 

Avtor: ŽOK TRIGLAV KRANJ, Tina Balažič

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details