FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

OŠ Antona Ukmarja; gledalcev 80; sodnika: Perčič Dejan (Kamnik) in Zajec Rok (Ljubljana);

Na vnaprej odigrani tekmi zadnjega kroga v rednem delu 1.A Sportklub odbojkarske lige za dekleta je po prvem nizu, ki so ga prepričljivo dobile domače, kazalo na presenečenje, v nadaljevanju tekme so gostje postavile stvari na svoje mesto in slavile z 1:3 (15, -22, -20, -14).

Ankaran: Vedlin Gojčič (L)Krstić 3, Apollonio, Pangerc, Angelini 9, Medved (L), Uršič 6, Cerovac (cap) 2, Lovšin N. 8, Lovšin T. 5, Trobec 11, Valenčič 15, Trener: Rulofs Željko.

GEN-I Volley: Sillah, Ferlinc 6, Goršek, Velikonja Grbac (cap) 10, Spanou 12, Forštnarič, Blažič 8, Kovač 25, Blažič (L), Leban, Jovanović 4, Žigon, Trener: Kozamernik Tilen.

Prvi niz so bolje pričele Novogoričanke, ki so s točko v bloku povedle 6:9, nadaljevanje pa je bilo v znamenju Ankarana, ki je z varanjem Tajde Lovšin sprva izenačil na 11. točki. Sledila je serija odličnih servisov Tare Cerovac, na drugi strani slab gostujoči sprejem, kar so s pridom izkoristile domače napadalke in rezultat je kazal 17:11. To je bilo dovolj za nadaljevanje in prepričljivo zmago s 25:15 v uvodnem nizu za gostiteljice.   

V drugem nizu so bile gostje prepričljivejše in povedle 3:9, v nadaljevanju je Ankaran vzpostavil ravnotežje v igri in točko po točko zmanjševal razliko. V zaključku niza je Angelini z blokom znižala na 17:19, Valenčič pa izenačila rezultat na 20. točki, prav tako z blokom. Ko je že kazalo, da bo zaključek napet, so domače naredile preveč napak, kar je s pridom izkoriščala najučinkovitejša gostujoča igralka Sara Kovač in Novogoričanke so ponovno pobegnile na 21:24, kar je bilo dovolj za zmago v nizu.

Tretji niz se je pričel zelo izenačeno in sledilo je obojestransko izmenjavanje točk, Ankarančanke so še vodile s 14:13 in igra obeh ekip je nakazovala, da bi domače lahko v nadaljevanju niza ponovno presenetile. Gostujoča ekipa se je v nadaljevanju razigrala, praktično vse igralke so pridno zbirale točke, na domači strani pa je kakšen zgrešen začetni udarec preveč tekmicam olajšal delo, kar je pomenilo končnih 20:25 za Gen-I Volley.

V zadnjem nizu je Ankaran povedel 4:1, ko so gostujoči strateg Tilen Kozamernik vzel odmor. Še zadnjič je bilo izenačeno na 9. točki, v nadaljevanju je novogoriška ekipa letela po igrišču, pri domačih je popustila zbranost in na koncu 14:25 in končna zaslužena zmaga za Gen-I Volley.

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details