FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

 Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

ISTANBUL - 23.01.2020-19:00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

MARIBOR - 04.02.2020 - 18.00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

MARIBOR - 18.02.2020 - 18.00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

 Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe GEN-I Volley Nova Gorica.

 

Slika lahko vsebuje: 2 osebi, besedilo

 Fotografija osebe Tomaž Kušar.

 

 

Sezona 2019-2020

ŠD Antona Ukmarja Koper; gledalcev 100; sodnika Perčič Dejan in Kramar Franci (oba Kamnik);

Ankaran  Hrvatini: Tozan (L), Krstić 3, Pangerc 5, Angelini 10, Medved (L), Pavič, Cerovac (cap) 6, Ćorić 21, Lovšin 17, Trobec 15, Omerdić, Barut; Trener: Mikša Sebastjan.

Roto Kema Puconci: Svetanič 1, Vinkovič 3, Škraban (cap) 12, Kerbler 3, Oletič D. 5, Vilfan 2, Pintarič 9, Šadl, Kovač 13, Oletič M., Mikl (L), Gjergjek (L); Trener: Vrabl Tin.

Prvi niz se je pričel kar nekoliko presenetljivo v korist domačih igralk, ki so takoj povedle in večale prednost skozi celoten niz. Gostujoče igralke, za katere je ponavadi značilna odlična igra v polju ter agresiven servis, so bile tokrat neprepoznavne, Ankarančanke so se razigrale in hitro zaključile niz v svojo korist s 25:12 .

V drugem nizu so se prebudile gostujoče igralke, začele so odlično servirati ter polovile številne napadalne žoge Ankarančank, kar je prisililo domačinke v delanje napak in rezultat je kazal 17:12 za Puconce. Nato je sledila serija odličnih domačih servisov s strani Angelinijeve in domačinke so uspele izenačiti na 17. točki. Gostujoče igralke so ponovno povedle z 20:17, na servis domače kapetanke Cerovčeve je ponovno sledilo izenačenje in nato še vodstvo z 22:20, kar je dalo Ankarančankam dodatnega poleta, da so uspele v tesni končnici slaviti s 26:24.

Tesna zmaga domačink v drugem nizu je že dala slutiti, da se bi se lahko tekma tako izenačenih ekip, na koncu prevesila v domačo korist. Vendar potrebno je bilo dobiti še en niz. V tretjem nizu je sledila ponovitev drugega niza, gostujoče igralke so naredile razliko že ob pričetku niza, domačinke pa so jih neuspešno lovile. Ankarančanke so bile najbližje v končnici niza, ko so uspele znižati zaostanek na  21:23, vendar za kaj več ni bilo časa in gostje so uspele znižati rezultat v nizih na 1:2.

V četrtem nizu so domače igralke pričele odlično servirati in sprejemati, kar je pomenilo, da so imele skozi celoten niz dve, tri točke prednosti, vendar so gostje uspele izenačiti na 24. točki. Ankarančanke se niso dale zmesti in so slavile s 26:24, kar je pomenilo, da so zabeležile zelo pomembno zmago proti zelo neugodni in konkurenčni ekipi v neposredni borbi za mesta na lestvici.

Mikša Sebastjan, trener Ankaran Hrvatini: "Ponosen sem na igro in zmago svojih deklet proti zelo dobri ekipi Puconcev. Ta zmaga predvsem iz psihološkega vidika, nam bo dala v nadaljevanju prvenstva dodatnega zagona."

Bankirkam osemnajsta pokalna lovorika See more details
Olivera Brulec Kostić pred finalom pokala See more details
Reprezentanca U17 do 3.mesta See more details
U19 srednjeevropske prvakinje See more details